GündemÇocuklar için barıştı ölümden kaçamadı

Çocuklar için barıştı ölümden kaçamadı

28.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, iddiaya göre psikolojik sorunları olan ve daha önce eşine şiddet uygulayan Ömer Özbay, bu kez 5 çocuk annesi eşi Asiye Özbay’ı (57), pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Çocuklar için barıştı ölümden kaçamadı

Özbay’ın, silah sesini duyarak evin önünde toplanan komşularına, “Ben cezaevine gidiyorum. Hakkınızı helal edin” dediği belirtildi. Kartepe Arslanbey Orta Mahalle Enver Paşa Caddesi’nde oturan Ömer Özbay, iddiaya göre sık sık şiddet uyguladığı eşi Asiye Özbay’la geçtiğimiz yıllarda ayrı yaşamaya başladı. Asiye-Ömer Özbay çifti, çocuklarının ısrarları sonrasında tekrar bir araya geldi. Özbay zaman zaman yine eşine şiddet uygulamaya başladı.

Haberin Devamı

‘Ben cezaevine gidiyorum’

Çift dün öğle saatlerinde yine tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Ömer Özbay, iddiaya göre torunu N.K.’nın gözü önünde eşi Asiye Özbay’ın başına pompalı tüfekle ateş etti. Özbay’ın daha sonra tüfekle dışarı çıktığı ve silah sesini duyarak evin önüne gelenlere, “Ben cezaevine gidiyorum. Hakkınızı helal edin” dediği öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 5 çocuk annesi Asiye Özbay’ın öldüğünü belirledi.