Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik

14.04.2024 - 22:42 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIBA Kadınlar Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'yi tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Euroleaguede şampiyon olan Fenerbahçeye tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üst üste ikinci kez FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Şampiyonu Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı'nı ve tüm Fenerbahçe camiasını tebrik etti.

Haberin Devamı

Twitter hesabından paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üst üste ikinci kez FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Şampiyonu olarak tarihî bir başarıya imza atan ve bizleri gururlandıran Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı'nı ve tüm Fenerbahçe camiasını canıgönülden tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş: Üst üste ikinci kez FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Şampiyonu olan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı'nı kutluyorum.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Kadınlar EuroLeague’de üst üste ikinci kez şampiyon olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nı ve tüm Fenerbahçe camiasını tebrik ederim.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Kadınlar EuroLeague şampiyonu olan Fenerbahçe Alagöz Holding 'i canıgönülden kutluyorum.

Haberin Devamı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş: Kadınlar EuroLeague’de üst üste ikinci kez şampiyon olarak göğsümüzü kabartan Fenerbahçe Alagöz Holding'i yürekten kutluyorum. Başarılarınız daim olsun kızlar!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: Kadınlar Euroleague'de üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol takımını gönülden tebrik ediyorum. Gururumuzsunuz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon olarak bizlere üst üste 2. kez bu gururu yaşatan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı'nı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Kadınlarda Avrupa'nın En Büyüğü Fenerbahçe Alagöz Holding! FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Şampiyonluğu’nu üst üste ikinci kez kazanarak bizleri gururlandıran Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı'nı tebrik ediyorum.

Haberin Devamı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nde üst üste ikinci kez şampiyon olan ve ülkemize büyük bir gurur yaşatan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı’nı tebrik ediyorum.