Gündem Denisa Gültekin eleme kaldı! (Denisa Gültekin kimdir?)

Denisa Gültekin eleme kaldı! (Denisa Gültekin kimdir?)

27.01.2017 - 20:30 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ederken dün akşam yapılan ada konseyinde elemeye kalan isimler arasında Denisa Gültekin'de var. Oyunlarda yaşadığı sakatlık nedeniyle arkadaşları tarafından ismi yazılan Denisa Gültekin bu hafta elenecek mi? Denisa Gültekin kimdir? hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde..

Denisa Gültekin eleme kaldı (Denisa Gültekin kimdir)

Bu sezon Survivor Gönüllüler takımında yarışan iddialı yarışmacılardan Denisa Gültekin hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. Denisa Gültekin kimdir sorusu, birçok seyircinin merakına neden oldu. Bikini Fitness alanında Türkiye'yi temsil eden Survivor Denisa, gönüllüler takımı içerisinde sakin duruşuyla ilgi çekiyor. Müsabakalarda henüz pek hırslı olmadığı gözlemlenen Survivor Denisa'nın, takım içerisinde ne kadar etkili olacağı ilerleyen yarışlarda belli olacak. İşte, Denisa Gültekin hakkında merak edilenler!

Haberin Devamı

DENİSA GÜLTEKİN KİMDİR?

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken genç yarışmacı, tanıtım fragmanından verdiği“Adada yılan mı var? Ben zaten evde besliyorum” mesajıyla dikkat çekti.

Yılanlara sarılıp pozlar veren ve evinde de bir bukalemun besleyen 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Milli sporcu olan yarışmacının, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyonluğu vardır.

Sosyal medya takipçisi her geçen gün daha da artan Denisa Gültekin, aylar sürecek mücadele öncesinde son mesajını şu sözlerle verdi: Artık zamanı geldi...Gidiyorum... Beni seven, destekleyen o güzel kalplerinizi yanımda götürerek..... Orda desteğinizi, varlığınızı hissetmek bana daha da güç verecek. Şimdi olduğu gibi. İyi ki varsınız sizi seviyorum.”