Gündem Emekli polisten kaydırak davası

Emekli polisten kaydırak davası

01.09.2008 - 14:37 | Son Güncellenme:

.

Emekli polisten kaydırak davası

ANKARA'nın Akyurt İlçesi sınırları içinde bulunan Büyük Anadolu Oteli'nin Aqua Parkı'nda eğlenirken düşüp sol kol denge kemiğini kıran ve omuzu çıkan emekli polis memuru Hasan Basri Elpe, otel yönetimi aleyhine avukatı Fatih Yüceer aracılığı ile dava açtı.

Haberin Devamı


Emekli polis Hasan Basri Elpe, Aqua Park'taki kazada ölümden döndüğünü anlattı. Elpe, bindiği kaydırağın arızalı olduğunu anladığımda geç kaldığını belirtirken, “Kendimi acılar içinde otelin havuzunda buldum. Beni acılar içinde havuzdan çıkaran otel personeli, ambulans ve doktor gelecek diye 1.5 saat oyaladıktan sonra otelin personel servisi ile Akyurt Devlet Hastanesi önüne bırakıp kaçtılar. Acil Servis'e göründükten sonra kendi imkanlarımla taksi tutarak Ankara Numune Hastanesi’ne gittim.”


Hastaneden 1 aylık rapor aldığının belirten Elpe, ayrıca havuzda yuttuğu sulardan ağız ve boğaz enfeksiyonu kaparak antibiyotik tedavisi gördüğünü söyledi. Emekli polis memuru Hasan Basri Elpe'nin avukatı Fatih Yüceer, bilirkişi raporunun ardından otel yönetimi hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacaklarını belirtirken, “Otel yönetiminin müvekkilime karşı sergilediği insanlık dışı tavrlarına karşılık itibaren hukuk savaşı vermeye başladık” dedi.