05.02.2025 - 20:07 | Son Güncellenme:
AA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi'nin hayırlara vesile olmasını diledi.
Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:
"AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi'nin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu kutlu davaya gönül veren, inançla ve kararlılıkla yol alan tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Görevi devredenlere emekleri için şükranlarımızı sunuyor, yeni yönetimde bayrağı devralan kıymetli dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum."
Emine Erdoğan, paylaşımında, kongreden fotoğraflara da yer verdi.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi’nin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) February 5, 2025
Bu kutlu davaya gönül veren, inançla ve kararlılıkla yol alan tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum.
Görevi devredenlere emekleri için şükranlarımızı… pic.twitter.com/ffgjWNaFx9
Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde eski eşi Mohammed Alsaloussi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Aşk hayatı merak edilen Subaşı'dan dikkat çeken yeni kare geldi.