Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor!

03.05.2017 - 09:32 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bu hafta masada büyük bir rekabet ortamı yaşandı. Hızır yeni planlar peşindeyken Ünal masanın yeni lideri olmak için tüm imkanlarını seferber etti. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından 68. yeni bölüm fragmanı ise merak konusu oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor

Atv'de her salı akşamı ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 67. son bölümü dün akşam ekrana geldi. Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu’nun paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile 9 Mayıs 2017 Salı akşamı saat 20:00'de kendi kanalında ekrana kaldığı yerden devam edecek.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Henüz Rüstem'in kardeşini öldürmesinin şokunu atlatamayan masa üyeleri, Ünal Kaplan'ı karşılarında gördüklerinde bir kere daha sarsılırlar.

Hızır'ın planları yaşanan beklenmedik gelişmeler sebebiyle sekteye uğramıştır. Yeni plan Rüstem'i hayatta bırakıp arkasındakilerin kim olduğunu ve haklarında neler bildiklerini öğrenmek doğrultusunda olacaktır. Davut'un planları ise gayet yolundadır. Masada bir dehşet dengesi kurarak, üç büyük gücü birbirleriyle uzlaşmadan iş yapamaz hale getirmeyi başarmıştır.

Bu durum Ünal düşmanlığı için bir bahane olacaktır. Şimdi asıl merak konusu ise dengelerin alt üst olacağı bu dönemde masadaki gücün kimin elinde olacağıdır. Gizli iş çevirmeden duramayan Hızır, Tipi ile eski aşkı Gönül'ün karşılaşmasının arkasından da çıkar. Emine'nin karşı olduğu ilişki için bu kez Meryem devreye girer.

Haberin Devamı

Suzi, Hayriye Ana tarafından sorguya çekilir ve duygularını itiraf eder. Nihayet duygularıyla yüzleşen İlyas da sevdiğini kabul edecektir. İlk kez bu kadar keyifli olan ikiliyi günün sonunda kötü bir sürpriz beklemektedir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yazarlar