Gündem Güllerin Savaşı 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Güllerin Savaşı 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

18.05.2015 - 10:05 | Son Güncellenme:

Güllerin Savaşı 45.bölüm fragmanını yayınladı. Heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı Güllerin Savaşı yeni bölümde neler olacak merak konusu. İşte Güllerin Savaşı yeni bölüm ile ilgili ilk ipuçları..

Güllerin Savaşı 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Güllerin Savaşı 44. bölüm ile ekrana geldi. Son bölümde yaşanan sürpriz gelişmeler heyecan dolu dakikalar yaşattı. Güllerin Savaşı 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm ile ilgili ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz..

Haberin Devamı

GÜLLERİN SAVAŞI 45. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Halide’nin annesi olduğu gerçeği ile yüzleşemeyen Gülfem her şeyin Gülru’nun büyük bir oyunu olduğuna inanır ve Gülru’nun yalan söylediğini ortaya çıkarmak için kolları sıvar.

Cihan ve Gülru’nun arası daha önce hiç olmadığı kadar bozulurken Ömer’in tavrı ise Gülru için de Gülfem için de kafa karıştırıcı olur.

Gülru ve Gülfem arasındaki düşmanlık test krizi ile çığırından çıkarken Ömer’den gelen beklenmedik hamle ikisini de şaşkına çevirir. Ömer’in yaptıklarından sonra hesap sorma sırası bu kez Gülru’dadır.

OYUNCU KADROSU:

Damla Sönmez-Gülru Çelik
Genç, cesur ve güzel. Kenar mahallede doğmuş, Sipahi Köşkü’nde büyümüş. Bahçıvanın kızı. Henüz 6 yaşındayken,‘Büyüyünce Gülfem Sipahi olacağım’ demiş. Bedeli ne olursa olsun!
Barış Kılıç-Ömer Hekimoğlu
Kadınları sihirli parmaklarından önce karizmasıyla büyüleyen bir estetik cerrah. ‘Güzelliğin Efendisi’ Gülfem’in kırık kalbinin, Gülru’nun ilk kalp çarpıntılarının yegane sahibi.
Canan Ergüder-Gülfem Sipahi
En iyi arkadaşı da en amansız düşmanı da; aynalar olan kadın. Çarpıcı, klas ve tutkulu. Kibirli yalnızlığının altında kırık kalbi var. İki korkunun esiri; yaşlanmak ve kaybetmek.
Sercan Badur-Cihan Sipahi
Gülfem’in ‘talihsiz’ kardeşi. Acımasız bir çocuk oyununun kurbanı. Gözlerden uzak, tavan arasındaki dünyasında yalnızlığını paylaştığı tek kişi Gülru. Dostu, sırdaşı ve umutsuz aşkı Gülru.