Gündem Hadi 4 Mart ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu! Sigaranın zararlarına hangi kıyafetle dikkat çekilmeye çalışılmıştır?

Hadi 4 Mart ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu! Sigaranın zararlarına hangi kıyafetle dikkat çekilmeye çalışılmıştır?

04.03.2019 - 10:10 | Son Güncellenme:

Hadi ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu. Bugün gerçekleştirilecek olan Hadi canlı bilgi yarışmasında Yeşilay tarafından sigaranın zararlarına dikkat çekmek için metrobüste ve statlarda hangi kıyafetle bu konuya dikkat çekilmeye çalışılmıştır sorusu Hadi ipucu sorusu olarak yarışmacılara soruldu. Peki Yeşilay tarafından sigaranın zararlarına hangi kıyafetle dikkat çekilmeye çalışılmıştır?

Hadi 4 Mart ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu Sigaranın zararlarına hangi kıyafetle dikkat çekilmeye çalışılmıştır

Hadi ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu. Geçtiğimiz günlerde Yeşilay tarafından sigaranın zararlarına dikkat çekmek için bir kampanya düzenlenmiş ve özellikle insanların kalabalık olduğu yerlerde bu ilginç kıyafetle dolaşan kişi dikkatleri üzerine çekmişti. Gerçek ise Yeşilay'ın düzenlediği kampanyanın ardından ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Her gün gerçekleştirilen canlı bilgi yarışmaları ile para dağıtmaya devam eden Hadi'de 4 Mart ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu. İşte 4 Mart Hadi ipucu sorusu ve yanıtı...

HADİ İPUCU SORUSU VE YANITI: ASTRONOT KIYAFETİ

Hadi 4 Mart ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu Sigaranın zararlarına hangi kıyafetle dikkat çekilmeye çalışılmıştır