Gündem Hayat Sevince Güzel 7. son bölümde heyecan doruktaydı!-İzle

Hayat Sevince Güzel 7. son bölümde heyecan doruktaydı!-İzle

01.08.2016 - 20:47 | Son Güncellenme:

Hayat Sevince Güzel, 7. son bölümüyle seyircileri ekrana kilitledi. Ekranlara gelen Hayat Sevince Güzel 7. son bölümde neler yaşandı? Savaş’a karşı kalbi farklı çarpmaya başlayan Zarife, bu duyguların şaşkınlığı içindedir. Hayat Sevince Güzel, 7. son bölüm ve merak edilen tüm detaylarıyla haberimizde...

Hayat Sevince Güzel 7. son bölümde heyecan doruktaydı-İzle

Hayat Sevince Güzel 7. son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Yapımını Limon Film'in üstlendiği, başrollerinde ise lgı Eke, Ekin Mert Daymaz, Öykü Çelik ve Burak Çelik'in yer aldığı Hayat Sevince Güzel, 7. son bölümüyle ekranlara konuk oldu.

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 7. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Savaş’a karşı kalbi farklı çarpmaya başlayan Zarife, bu duyguların şaşkınlığı içindedir. Yaşadığı duyguları kendi tanıdığı Zarife’ye yakıştıramaz. Kendi içinde kendisiyle mücadele yaşamaya başlar. Osman’ın İlknur’la evleneceğini öğrenen Emine, Osman’ı kovar. Emine’nin üzüntüsüne katlanamayan Zarife, Savaş’ın yardımıyla Osman’dan gerçeği öğrenmek üzere harekete geçer. Barış’ın köyden bir kıza aşık olduğunu öğrenen Zeynep çılgına döner.

Hayat Sevince Güzel 7. son bölümde heyecan doruktaydı-İzle

Zeynep bu kızın kim olduğunu öğrenebilecek mi? Zarife’ye sürpriz bir doğumgünü kutlaması hazırlamak isteyen Savaş, Emine’den yardım ister. Bütün aile elbirliğiyle Zarife’den gizli kutlama hazırlıklarına girişir. Barış’ın doğumgünü hediyesi Zarife’yi çok etkileyecektir. Savaş bu duruma çok bozulur. Zarife’nin içindeki mücadeleyi aşk kazanabilecek mi? Zarife aşkını Savaş’a itiraf edebilecek mi? Hayat Sevince Güzel yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

HAYAT SEVİNCE GÜZEL BAŞROL OYUNCULARI

Savaş Göçer - Ekin Mert Daymaz
Maçoluğun kitabını yazmış, dediğim dedik, bir o kadar da oyunbaz bıçkın bir delikanlı.

Zarife Toprak - Algı Eke
Cesur, dik başlı, kimselere boyun eğmeyen, aşka inanmayan köyün hırçın güzeli… Ne kadar korksalar da, bütün köyün göz bebeği…

Barış Göçer - Burak Çelik
Çapkınlığıyla nam salmış, her çiçekten bal almaya yemin etmiş, romantik bir serseri…

Emine Toprak - Öykü Çelik
Hiç ablasına çekmemiş, masallarda yaşayan bir genç kız. Tek hayali sevdiği Osman’a kavuşup mutlu bir yuva kurmak…

Osman Soylu - Lemi Filozof
Köydeki genç kızların damat adayı… Fakat bu deli oğlanın kalbi de, aklı da Emine’de