Gündem Hayat Sevince Güzel yeni bölümünde neler olacak?

Hayat Sevince Güzel yeni bölümünde neler olacak?

05.07.2016 - 16:49 | Son Güncellenme:

Ekranların yeni dizisi olan Hayat Sevince Güzel'de yeni bölüm heyecanı başladı. Merakla beklenen Hayat Sevince Güzel 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda heyecan dorukta. İşte Hayat Sevince Güzel yeni bölüm fragman ve özeti...

Hayat Sevince Güzel yeni bölümünde neler olacak

Hayat Sevince Güzel FOX TV'de yayınlanan komedi,aşk türündeki Türk televizyon dizisi. Başrollerini Algı Eke, Ekin Mert Daymaz ve Burak Çelik paylaşmaktadır.

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Rüstem ve Muhtarın hain planları işlemekte, köy Zarife dedikodusuyla çalkalanmaktadır. Toprak ailesi ne kadar sağlam durmaya çalışsa da dedikodulardan fazlasıyla yıpranırlar. Salih, Rüstem’in karşısına çıkar ve ona iyi bir ders verir. Ancak uslanmayan Rüstem ve Muhtar, gözlerini Salih’in ekmek teknesine dikerler. Barış ve Savaş ise Zarife’ye yapılan bu haksızlığa bir son vermek için ellerinden ne gelirse yapmaya hazırdırlar. Rüstem ve Muhtar’a geri adım attıracak kozlarını oynarlar; tabii kendi yöntemlerince. Zarife’nin başına gelenler için kendilerini suçlayan Emine ve Osman da harekete geçerler. Acaba bu iki saf aşığın çabaları sonuç verecek mi dersiniz? Her şey bir yana, Savaş, Zarife’nin hiç beklemediği bir hamle yapar. Acaba Zarife Savaş’ın hamlesine nasıl karşılık verecektir? Hayat Sevince Güzel özel bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL OYUNCULARI

Algı Eke Zarife Toprak :Cesur, dik başlı, kimselere boyun eğmeyen, aşka inanmayan köyün hırçın güzeli. Ne kadar korksalar da, bütün köyün göz bebeği.

Ekin Mert Daymaz Savaş Göçer :Maçoluğun kitabını yazmış, dediğim dedik, bir o kadar da oyunbaz bıçkın bir delikanlı.

Burak Çelik Barış Göçer :Savaş'ın kardeşi. Çapkınlığıyla nam salmış, her çiçekten bal almaya yemin etmiş, romantik bir serseri.

Öykü Çelik Emine Toprak: Zarife'nin kız kardeşi. Hiç ablasına çekmemiş, masallarda yaşayan bir genç kız. Tek hayali sevdiği Osman’a kavuşup mutlu bir yuva kurmak.

Lemi Filozof Osman Soylu: Köydeki genç kızların damat adayı. Fakat bu deli oğlanın kalbi de, aklı da Emine’de.

Hakan Meriçliler Şinasi Göçer :Şefika'nın kocası, Savaş ve Sevgi'nin öz, Barış'ın üvey babasıdır. Dolandırıcılıkta sınır tanımayan Şinasi’nin yaptığı yolsuzluklar yoluna taş koydukça karısı ve çocuklarıyla kaçmaya başlamış,yolu Şıpıldak köyüne kadar varmıştır.

Sema Atalay Şefika Göçer : Şinasi'nin karısı, Barış ve Sevgi'nin öz, Savaş'ın üvey annesidir. Yolunun Şıpıldak köyüne düşmesiyle, başından bela eksik olmaz.

Seda Telciler Sevgi Göçer : Savaş ve Barış'ın kız kardeşi.

Uğur Çavuşoğlu Salih Toprak : Zarife'nin babası.