Gündem Hayatımın Aşkı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Hayatımın Aşkı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

01.09.2016 - 07:54 | Son Güncellenme:

Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Hayatımın Aşkı bomba bir bölüm ile ekranlara geldi. Yayınlanmaya başladığı günden beri reyting listelerini alt üst eden dizi Hayatımın Aşkı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve Hayatımın Aşkı yeni bölüm fragmanı...

Hayatımın Aşkı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Hayatımın Aşkı yeni bölümü ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Hayatımın Aşkı yeni bölümünde de izleyicileri ekrana kilitleyecek. Heyecanla beklenen dizinin son bölümünde neler oldu? Gelecek bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Lucky Red Film & TV- Şebnem Aşkın'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde; Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu yer alıyor. Hayatımın Aşkı 15. yeni bölümü ile 4 Eylül 2016 Pazar günü 20:00' da Kanal D' de ..

HAYATIMIN AŞKI 15. BÖLÜM FRAGMANI


HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demir’in bir süredir peşinden koştuğu sırrı, Gökçe öğrenir. Öyle bir bilgidir ki; Demir’in hayatını tamamen değiştirecektir. Demir’in zarar göreceğini düşünen Gökçe, bu sırrı saklamaya karar verir. Durumu, annesi Nesrin’e anlatmanın iyi fikir olduğunu düşünen Gökçe yanılır. Çünkü bu bilgi Nesrin’in kalp krizi geçirmesine sebep olur. Gökçe için işler hiç umduğu gibi gitmez. Hastanede Nesrin’i tedavi eden Dr. Nil, Demir’in lise yıllarından arkadaşı çıkar. Demir ve Nil arasındaki beklenmedik yakınlık, Gökçe için işlerin daha da kötü gitmesine sebep olacaktır.

Haberin Devamı

Kaan geçirdiği trafik kazası yüzünden evde istirahat halindedir. Gökçe, attığı her adım da hayal kırıklığına uğrarken, Kaan'da teselli bulur. Tarık, Japonya’da işlerini batırdığını ve iflas ettiğini Nilüfer’den saklamaya devam eder. Nilüfer taşınacakları yeni evin hayalini kurarken, Tarık da dört bir koldan iş arar. İstediği gibi işi bir türlü bulamayan Tarık’a, Bartu yardım eder. Bartu’nun çok iyi bir fikri vardır!

DİZİNİN KONUSU

Gökçe, Ajans 237 Reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda, Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.

KÜNYE
Yapım: Lucky Red Film & TV
Yapımcı : Şebnem Aşkın
Hikaye : Şebnem Aşkın
Senaryo : Ekin Atalar - Gökhan Horzum
Yönetmen: M. Uğur Yağcıoğlu
Oyuncular: Hande Doğandemir (Gökçe), Serkan Çayoğlu (Demir), Berk Hakman (Kaan), Zeynep Eronat (Rezzan), Zafer Algöz (Hikmet), Sadi Celil Cengiz (Bartu), Avni Yalçın (Hulusi), Ayşegül İşsever (Nesrin), Deniz Barut (Eylem), Seda Türkmen (Sema), Murat Parasayar (Rahmi), İlay Erkök (Sezen), Gizem Terzi (Nilay) ve Yonca Evcimik (Yonca Evcimik)

Haberin Devamı

HANDE DOĞANDEMİR KİMDİR?
Hande Doğandemir (d. 22 Kasım 1985, Ankara) Türk Oyuncu, Sunucu ve Sosyolog.
Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümü Mezunudur.İletişim Sosyolojisi Üzerinde Çalışmıştır. Ortaokul ve Lisede Fransızca Eğitim Görmüştür. Üniversitede Son Sınıfta Erasmus ile Fransa'nın Lille Şehrinde Okudu.Televizyon ve İletişim Sosyolojisi Üzerinde Çalışma Yaparken Kamera Arkasında Çalışmaya Başladı ve Kamera Arkasında Çalıştıktan Sonra Oyunculuğa Başladı.Oyunculukla Birlikte TRT'de Sunuculuk Yaptı.2011'den itibaren oyunculukla eş zamanlı 20 dakikalık Hatırlar mısınız? adlı arşiv programının kamera arkasıyla birlikte TRT Okul'da iki yıl sunuculuk yapmıştır.Sinema kariyerindeki ilk filmi, Burak Aksak'ın "Bana Masal Anlatma" adlı filminde başrol olarak Ayperi karakterini canlandırdı.[kaynak belirtilmeli] Aylin Zoi "Mecaz" adlı müzik klibinde oynadı. 2015 yılında Kerem Deren yazdığı başrolünü oynadığı 'Racon Ailem İçin' adlı dizide "Yağmur" karakteri canlandıdırdı.
Nejat İşler ile Browni intense reklamında vamp kadını canlandırdıktan sonra dikkat çekmiş.Ardından katıldığı Onur Ünlü'nün yönettiği Şubat dizisinde geleceği düşünceleri gören lunapark sahibinin kızı "Elem" (fantastik) karakteriyle birlikte eşzamanlı konuk oyuncu olarak tek bölümlük Leyla ile Mecnun dizisinde hiç konuşmadan insanlara gülen "Şans" karakteri ve sunmaya devam ettiği "Hatırlar Mısınız?" programıyla akıllarda yer edinmiş.Hemen peşinden Güneşi Beklerken dizisinde liseli atletizm sporcusu "Zeynep" rolüyle başrolde oynayarak tanınmıştır. Lipton şans öpücüğü reklamlarında Güneşi Beklerken dizisinde baş rolü paylaştığı rol arkadaşı Kerem Bürsin ile marka yüzü oldu.2011-2012 yılları arasında, TRT 1'de yayınlanan Sen de Gitme dizisinde iki sezon acil doktoru Aslı karakterini canlandırmıştır.Dizinin 2.sezonu ile birlikte eşzamanlı olarak TRT Okul'da "Hatırlar Mısınız?" programını sunmaya başladı.
Ardından aynı sezon "İbret ailem" adlı yaz dizisinde albenili ipek karakteriyle absürt-komedi oynadı.Konuk oyuncu olarak tek bölümlük Vanlı depremzedeyi oynadığı Böyle Bitmesin dizisi hariç bir süre sadece sunuculuk yaptı.
Kamera arkasında gelen tekliflerle başrollerini oynadığı kısa süreli Keskin Bıçak ve Kahramanlar dizileriyle oyunculuğa adım atmış. Sonrasında 2010'da kamera arkasında çalışmaya devam ederken Altan Gördüm ve Vahide Perçin'den Akademi 35 buçuktan oyunculuk eğitimi aldı. Atasay doğum günü kutlama reklamında oynamış ve Avon Dergisi'nin 2010 Haziran ayının "Yüz Güzeli" seçilmiştir.

Haberin Devamı

Hayatımın Aşkı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Yazarlar