Gündem Hayatımın Aşkı'ndan 15. yeni bölüm için sürpriz yeni fragman! - İzle

Hayatımın Aşkı'ndan 15. yeni bölüm için sürpriz yeni fragman! - İzle

30.08.2016 - 09:50 | Son Güncellenme:

Hayatımın Aşkı dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta! Merakla beklenen Hayatımın Aşkı dizisi yeni bölüm fragmanı günler öncesinde ekrana geldi. Dizide bu hafta beklenmedik olaylar yaşanacak. Heyecan ve entrika dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek olan Hayatımın Aşkı yeni bölüm tam detayları haberimizde…

Hayatımın Aşkından 15. yeni bölüm için sürpriz yeni fragman - İzle

Hayatımın Aşkı dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Muhteşem senaryosuyla her hafta ekran başında seyircisini ağırlayan dizi Hayatımın Aşkı 14. bölümü de bomba gibi geldi Hayatımın Aşkı dizisinde Kaan yine beklenmeyecek bir atak yapıyor. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Hayatımın Aşkı yeni bölümü ile ekran karşısına gelmeye hazırlanıyor. Lucky Red Film & TV- Şebnem Aşkın'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Hayatımın Aşkı'nın başrollerinde; Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu yer alıyor. Hayatımın Aşkı yeni bölümü ile dün akşam saat 20:00'de Kanal D ekranlarındaydı.

HAYATIMIN AŞKI 15. BÖLÜM FRAGMAN

Gökçe’ye kızgın olan Demir, Nil ile yakınlaşıyor; Gökçe ise, Kaan’la işbirliği yapıyor.

Demir’in büyük sırrını ortaya çıkaran Gökçe’yi zor günler bekler. Gökçe’nin, Nesrin’le de yaşadığı talihsiz olay Demir’i çok sinirlendirir. Demir artık bir karar verecektir. Ya annesini dinleyecek ve Gökçe’yi hayatından çıkaracak ya da kalbinin sesini dinleyecektir. Annesini tedavi eden doktor, kendisinin liseden arkadaşı Nil’dir. Nil tam da Nesrin’in istediği gibi bir gelin adayıdır. Gökçe’ye kızgınlığı devam eden Demir bu süreçte Nil’le yakınlaşmaya başlar.

Haberin Devamı

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nesrin Hanım'ın kaldırıldığı hastanede, Demir eski okul arkadaşı Dr. Nil ile karşılaşıyor!

Demir’in bir süredir peşinden koştuğu sırrı, Gökçe öğrenir. Öyle bir bilgidir ki; Demir’in hayatını tamamen değiştirecektir. Demir’in zarar göreceğini düşünen Gökçe, bu sırrı saklamaya karar verir. Durumu, annesi Nesrin’e anlatmanın iyi fikir olduğunu düşünen Gökçe yanılır. Çünkü bu bilgi Nesrin’in kalp krizi geçirmesine sebep olur. Gökçe için işler hiç umduğu gibi gitmez. Hastanede Nesrin’i tedavi eden Dr. Nil, Demir’in lise yıllarından arkadaşı çıkar. Demir ve Nil arasındaki beklenmedik yakınlık, Gökçe için işlerin daha da kötü gitmesine sebep olacaktır.

Hayatımın Aşkından 15. yeni bölüm için sürpriz yeni fragman - İzle

Kaan geçirdiği trafik kazası yüzünden evde istirahat halindedir. Gökçe, attığı her adım da hayal kırıklığına uğrarken, Kaan'da teselli bulur. Tarık, Japonya’da işlerini batırdığını ve iflas ettiğini Nilüfer’den saklamaya devam eder. Nilüfer taşınacakları yeni evin hayalini kurarken, Tarık da dört bir koldan iş arar. İstediği gibi işi bir türlü bulamayan Tarık’a, Bartu yardım eder. Bartu’nun çok iyi bir fikri vardır!

Haberin Devamı

Hikaye ve Künye
Gökçe, Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda, Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.

Yapım: Lucky Red Film & TV
Yapımcı : Şebnem Aşkın
Hikaye : Şebnem Aşkın
Senaryo : Ekin Atalar - Gökhan Horzum
Yönetmen: M. Uğur Yağcıoğlu
Oyuncular: Hande Doğandemir (Gökçe), Serkan Çayoğlu (Demir), Berk Hakman (Kaan), Zeynep Eronat (Rezzan), Zafer Algöz (Hikmet), Sadi Celil Cengiz (Bartu), Avni Yalçın (Hulusi), Ayşegül İşsever (Nesrin), Deniz Barut (Eylem), Seda Türkmen (Sema), Murat Parasayar (Rahmi), İlay Erkök (Sezen), Gizem Terzi (Nilay) ve Yonca Evcimik (Yonca Evcimik)