Gündem İl içi atama sonuçları için heyecanlı bekleyiş! Sonuçlar açıklandı mı?

İl içi atama sonuçları için heyecanlı bekleyiş! Sonuçlar açıklandı mı?

28.07.2020 - 17:28 | Son Güncellenme:

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 20 Temmuz'da 2020 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları başladı. Dün başvurular sona erdi ve bugünden itibaren gözler sonuçlara çevrilmiş durumda.... Peki, süreç nasıl işleyecek.

İl içi atama sonuçları için heyecanlı bekleyiş Sonuçlar açıklandı mı

Milli Eğitim Bakanlığı her yıl öğretmenler için il içi ve il dışı yer değiştirme için başvuru alıyor. Bu yıl başvurular 20 Temmuz'da başladı ve öğretmenlere bir hafta süre verildi. Başvurular için dün son gündü... İşlemler biter bitmez şimdi İl içi atama sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanıyor? sorularına cevap aranıyor.

Haberin Devamı

SON DAKİKA MEB'DEN SÜRE UZATIMI AÇIKLAMASI

2020 Öğretmenlerin İl içi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları 28/07/2020 saat: 13:30 'a kadar uzatılmıştır. Sonuçların saat kaçta açıklanacağına dair ise henüz bir duyuru gelmedi. Duyuruları incelemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

MEB DUYURULAR

ATAMALAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İl içi yer değişikliğine başvuracak öğretmenlerin hizmet puanları, başvuruların son günü olan 27 Temmuz 2020 tarihi dikkate alınarak belirlenecektir.

İl içi yer değiştirmeler, hizmet puanı üstünlüğüne göre öğretmenlerin tercihleri de dikkate alınarak valiliklerce yapılacaktır. Hizmet puanının eşitliği hâlinde sırasıyla; öğretmenlikteki hizmet süresi daha fazla olana, öğretmenliğe daha önce başlayana öncelik verilecek; eşitliğin devamı hâlinde ise atanacak öğretmen bilgisayar kurasıyla belirlenecektir.

Yazarlar