Gündem İlişki Durumu Karışık 20. son bölüm ile ekrana kilitledi - İzle

İlişki Durumu Karışık 20. son bölüm ile ekrana kilitledi - İzle

29.11.2015 - 11:10 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık 20. son bölüm ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Can ve Ayşegül vasi olunca ortalık karıştı. Peki bebek başlarına ne işler açtı? İşte İlişki Durumu Karışık son bölümde yaşananlar..

İlişki Durumu Karışık 20. son bölüm ile ekrana kilitledi - İzle

Show TV'nin eğlenceli dizisi İlişki Durumu Karışık 20. bölüm ile ekrana kilitledi. Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği ve başrollerini; Berk Oktay, Seren Şirince, Eda Ece, Pamir Pekin, Nurseli İdiz, Gülden Avşaroğlu ve Sezai Altekin gibi isimlerin paylaştığı İlişki Durumu Karışık son bölüm tüm detayları haberimizde...
Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.
İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Can, Efe ve Ece'nin geçirdiği büyük kazanın sonuçları herkes için büyük bir travma yaratır. Ayşegül yaşananların üzüntüsünü atlatmaya çalışır. Ancak bu sırada hiç beklenmeyen bir gerçekle yüzleşir.
Öte yanda Murat Ayşegül'e olan duygularının etkisiyle Elif'e beklenmedik bir öneri sunar. Elif girdiği oyunun içinde çırpınırken yeni bir hamleye girişir. Bu hamle her şeyi daha da çıkmaza sokar. İsmail'in mirasını Ayşegül'e bırakacağını öğrenen Mediha ise kendini komik bir maceranın içinde bulur.
Ayşegül ve Can hayal bile edemeyecekleri bir sorumlulukla baş başa kalırlar. Karşılarına çıkan bu sürpriz gelişme her şeyi temelinden sarsar. İkili hiç yaşamadıkları renkli bir deneyimin ortasına savrulur. Ancak davetsiz bir misafir bütün planları değiştirir!

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 20. BÖLÜM FRAGMANI