Gündem İlişki Durumu Karışık dizisi final mı yapıyor? - İzle

İlişki Durumu Karışık dizisi final mı yapıyor? - İzle

23.04.2016 - 16:03 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin sevilen romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık final yapma kararı aldı. Beğeniyle izlenen İlişki Durumu Karışık hayranları bu kararla büyük bir şok yaşadılar. 40.bölüm fragmanı yayınlanan İlişki Durumu Karışık detayları haberimizde...

İlişki Durumu Karışık dizisi final mı yapıyor - İzle

İlişki Durumu: Karışık, 2004 Kore yapımı Full House dizisinden uyarlanan başrollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece, Pamir Pekin ve Nurseli İdiz'in paylaştığı Show TV'nin 2015 yapımı aşk, gençlik ve romantik komedi dizisidir.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yaz ayında ekranlara merhaba diyen,"İlişki Durumu Karışık" dizisi final yapıyor. "İlişki Durumu Karışık" dizisinin reyting oranlarının son haftalarda düşmesiyle Show TV yönetimi tarafından günü değiştirilmişti. Dizinin yayın günü, 20 Nisan'dan itibaren cumartesi akşamından çarşamba akşamına taşınmıştı.Kanal yönetimi, dizinin çarşamba akşamı alacağı reyting sonucunu beklemeden "İlişki Durumu Karışık" dizisini yayından kaldırma kararı aldı.

Dizinin takipçilerine kötü haberi Berk Oktay duyurdu. Oktay, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, dizinin gelecek hafta yayınlanacak 40. bölümüyle final yapacağını duyururken, set ekibine oyuncu arkadaşlarına teşekkür etti.

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi olan İlişki Durumu Karışık'ta neşe, duygusallık ve heyecan kaldığı yerden devam ediyor. İlişki Durumu Karışık 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

MF Yapım imzalı, başrollerini ise Berk Oktay, Seren Şirince, Eda Ece, Pamir Pekin, Nurseli İdiz, Gülden Avşaroğlu, Aybike Esin Tumluer ve Sezai Altekin gibi isimlerin yer aldığı yapım İlişki Durumu Karışık, yeni bölümü ile 27 Nisan 2016 Çarşamba akşamı saat 20:00'da Show Tv'de ekrana gelecek.

İlişki Durumu Karışık dizisi final mı yapıyor - İzle

Yönetmenliğini Barış Yöş’ün yaptığı dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

İlişki Durumu : Karışık - 40. Bölüm Fragmanı

Oyuncular

Oyuncular Karakterler
Seren Şirince Ayşegül Dinç
Berk Oktay Can Tekin
Eda Ece Elif Güvener
Pamir Pekin Murat Soykan
Nurseli İdiz Mediha Tekin
Sezai Altekin İsmail Tekin
Alptekin Serdengeçti Tahsin Tekin
Mert Türkoğlu Efe Şengün
Özlem Öçalmaz Ece Şengün