Gündem Instagram nasıl dondurulur?

Instagram nasıl dondurulur?

31.10.2018 - 15:34 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olan Instagram'ın aktif kullanıcısı oldukça fazla. Günümüzde en fazla vakit harcadığımız platformlardan biri olan Instagram uygulamasını, bazı zamanlarda dondurmak istiyoruz. Peki istediğimizde hesap eski haline geri dönüyor mu? Instagram nasıl dondurulur? Instagram hesabını açtıktan sonra fotoğraflar siliniyor mu?

Instagram nasıl dondurulur

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram'ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkanı tanımıştır. Peki instagram hesabını dondurmak isteyenler ne yapmalı?

Haberin Devamı

INSTAGRAM HESABI NASIL DONDURULUR?

Instagram hesabınızı dondurmak istiyorsanız ilk olarak, instagram şifrenizi bilmeniz gerekiyor. Ayrıca telefon üzerinden değil, web aracılığıyla instagram uygulamasına giriş yapmanız gerekiyor. Instagram hesabını donduranların en çok merak ettiği konular arasında ise hesabı geri açtıktan sonra tüm paylaşımların kalıp, kalmadığı. Instagram hesabını donduranlar, hesabını tekrar açtığında eski paylaşımlarını görebiliyor. Instagram hesabı dondurduğunuzda başka hesaplara yaptığınız yorum dahi ortadan kalkacaktır. Ayrıca instagram hesabınızı dondurduktan sonra en az bir hafta sonra hesabınızı aktif hale getirebiliyorsunuz.

INSTAGRAM HESABINIZI DONDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ!