Gündem 15 Mart'ta Kabine toplantısı var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?

15 Mart'ta Kabine toplantısı var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?

14.03.2021 - 17:10 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin gözü kulağı yeni Kabine toplantısında... Risk haritasının değişip değişmediği en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Öte yandan artan vaka sayıları sonrası kısıtlamaların yeniden gelip gelmeyeceği araştırılıyor. Bu nedenle de "Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?" soruları peş peşe geliyor.

15 Martta Kabine toplantısı var mı Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak

Yeni Kabine toplantısı için sabırsız bir bekleyiş söz konusu... SOn olarak Türkiye 4 farklı risk grubuna bölünmüş ve derecelere göre kısıtlamalar farklılık göstermişti. Şimdi bu riskli illerin değişip değişmediği merak ediliyor. Şu sıralar sıklıkla sorulan soru ise "Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?" şeklinde...

Haberin Devamı

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine toplantısı için henüz net tarih belli olmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan risk haritasının 15 günde bir açıklanacağını belirtmişti. Bu nedenle Kabine toplantısının 15 Mart Pazartesi yapılması bekleniyor.

Toplantının ana gündemi koronavirüsle mücadele olacak. İllerdeki vaka artışı değerlendirilecek. Olası yeni tedbirler gözden geçirilecek. İllerin renklerine göre yeni tedbir kararları toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Aşı çalışmaları ve yerli aşı süreci de görüşülecek.