Gündem Kertenkele 43. son bölümde bol kahkaha!-İzle

Kertenkele 43. son bölümde bol kahkaha!-İzle

26.11.2015 - 11:00 | Son Güncellenme:

Kertenkele dizisi izleyicilerini ekrana kilitledi. ATV'nin bol kahkahalı dizisi Kertenkele'nin bu hafta yayınlanan bölümü yine kahkaha doluydu. İşte Kertenkele 43. bölüm ve detaylar..

Kertenkele 43. son bölümde bol kahkaha-İzle

Kertenkele dizisi izleyicilerine yine bol kahkahalı bir bölüm sundu. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kertenkele'nin bu hafta yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte Kertenkele son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

KERTENKELE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


KERTENKELE 43. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kertenkele'nin Melis'i ölümden kurtarışına şahit olan Zehra öfkeden deliye döner. Kertenkele ise Melis'in tekrar kendisine zarar vermesinden korkmaktadır. İki kadın arasında kalan Kertenkele Zehra'ya kendini affettirmeye çalışır. Ekrem, Melis'in Kertenkele'nin evinde kaldığını öğrendiğinde çılgına döner, ne pahasına olursa olsun Melis'i Kertenkele'den uzak tutacaktır.

Ünsal ise Kertenkele'nin ikiz kardeşi Ahmet Şimşek'in yerine geçtiğine inanmaktadır. Bundan dolayı Kertenkele'yi suçüstü yakalamak zorunda olduğunun farkındadır. Ama gözünü o kadar karartmıştır ki, Kertenkele'yi yakalamaya çalışırken suç işler ve tutuklanır. Fakat Ünsal'ın Kertenkele'yi öldürmeden hapse girmeye niyeti yoktur. Sokrat ise Kertenkele'yi öldürmek için büyük bir plan yapar, fakat bilinmeyen bir el bu plana engel olacaktır.

Haberin Devamı

Kertenkele 43. bölüm fragmanı

28 Kasım 2015, Cumartesi 20:00

İmkansız bir aşkın acayip hikayesi...

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan KERTENKELE'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi...

Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal, Ayça Mutlugil ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

Yönetmen: CEM TABAK

TİMUR ACAR, SERA TOKDEMİR, ERDİNÇ GÜLENER, SELAHATTİN TAŞDÖĞEN, SİNAN ÇALIŞKANOĞLU, YILDIRIM MEMİŞOĞLU, UMUT OĞUZ, MEHTAP BAYRI, EDA ÖZERKAN, DUYGU YILDIZ, SERKAN KURU, DİLŞAD ŞİMŞEK, CEM EMÜLER, EMRE MELEMEZ, FATİH DOĞAN, FARUK KARAÇAY, ECECAN GÜMECİ ve ŞEMSİ İNKAYA

Kertenkele 42. Bölümde neler olmuştu:

KERTENKELE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Zehra yaşadığı kaza sonrası Melis'in kendisine kasıtlı olarak çarptığını öğrenir. Melis'in Ziya'yı ondan gizlediğine artık emindir. Tüm yaşananlardan sonra Ekrem, Kertenkele'nin yaşayıp yaşamadığını öğrenmek için harekete geçer. Yaşadığı şoke edici olaylar sonucunda Kertenkele'nin hafızası yerine gelir. Fakat Kertenkele'nin hayatı tehlikededir ve tehlike hiç beklemediği bir yerden gelir.
KERTENKELE DİZİSİNE YENİ OYUNCU KATILDI!
Büyük bir beğeniyle seyredilen “Kertenkele” dizisi, oyuncu kadrosuna bir yeni ünlü ismi daha ekledi.
Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları sevilen dizi, Kertenkele'nin oyuncu kadrosuna, 38. bölümden itibaren dahil olan başarılı oyuncu Taylan Güner, bundan böyle, "Kertenkele" dizisinde "Şenol" karakterine hayat verecek. Edebiyat hocasını canlandıracak olan Güner, kahkaha tufanının aralıksız devam edeceği yeni bölümde, yer aldığı sahneleri ve diyaloglarıyla tam bir eğlence fırtınası estirecek.