Gündem Kertenkele Yeniden Doğuş 80. yeni bölümde Akıncı'nın kimliği açığa çıkıyor!

Kertenkele Yeniden Doğuş 80. yeni bölümde Akıncı'nın kimliği açığa çıkıyor!

16.11.2016 - 12:23 | Son Güncellenme:

Kertenkele Yeniden Doğuş nefesleri kesecek bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. ATV ekranlarında yayınlanan Kertenkele Yeniden Doğuş yeni bölümde Akıncı'nın gerçek kimliği herkes tarafından öğreniliyor. Kertenkele Yeniden Doğuş Cumartesi saat 20:00'de yayınlanıyor...

Kertenkele Yeniden Doğuş 80. yeni bölümde Akıncının kimliği açığa çıkıyor

Kertenkele Yeniden Doğuş'un 80. bölüm fragmanı yayınlandı. Timur Acar ve Sera Tokdemir’in ayrılmasıyla dizide büyük değişiklikler yapıldı. Fantastik ve aksiyon dolu bir senaryoyla seyirci karşısına çıkan Kertenkele dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Murat Komiser rolüyle Ahmet Kayakeskin’in ve Zeynep karakteriyle Asena Tuğal’in başrollerini üstlendiği dizi Kertenkele 80. yeni bölümü ile 19 Kasım 2016 Cumartesi akşamı saat 20:00'da ATV'de.

Haberin Devamı

KERTENKELE 80. BÖLÜM FRAGMANI

KERTENKELE 79. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kertenkele Yeniden Doğuş'un 79. son bölümünde, Akıncı'nın kimliğini öğrenen Murat, bu bilgiyi Yılmaz'dan saklamak için her şeyi yapacaktır. Ancak Yılmaz, Hicabi'den şüphelenmeye başlamıştır. Hicabi ise Murat'ın Akıncı olduğunu bildiğinden şüphelenmektedir. Öte yandan Zeynep ve Murat beraber vakit geçirdikçe geçmişlerindeki anılarını hatırlamaktadırlar. Bu durum karşısında ikisinin de kafası karışır. Baba Kadir sonunda Hicabi'ye aileni getir ve Gizem'i benden isteyin der.