Gündem Kertenkele Yeniden Doğuş 83. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Kertenkele Yeniden Doğuş 83. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

03.12.2016 - 14:36 | Son Güncellenme:

Kertenkele Yeniden Doğuş 83. yeni bölümü için heyecan dorukta. Dün akşam son bölümü ile ekrana gelen Kertenkele dizisinde Murat Komiser imam oldu. Mahalle'deki bütün kızlar Murat'ın peşine düştü. Kertenkele Yeniden Doğuş yeni bölümleriyle Cumartesi akşamları Atv'de.

Kertenkele Yeniden Doğuş 83. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı

Yapım Atölyesi tarafından yapılan, senaryosunun Hakan Kandal ve Kemal Çelik'iğin düzenlemiş olduğu dizi Kertenkele "Yeniden Doğuş"son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Murat Komiser rolüyle Ahmet Kayakeskin’in ve Zeynep karakteriyle Asena Tuğal’in başrollerini üstlendiği dizi Kertenkele "Yeniden Doğuş" 82. son bölümü dün akşam ekrana geldi. Peki Kertenkele Yeniden Doğuş 83. yeni bölüm fragmanı yaynılandı mı?

Haberin Devamı

KERTENKELE 83. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kertenkele Yeniden Doğuş 83. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.

KERTENKELE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fantastik ve aksiyon dolu bir senaryoyla seyirci karşısına çıkan Kertenkele "Yeniden Doğuş" 82. yeni bölüm fragmanı ile 3 Aralık Cumartesi akşamı ekrana geldi.

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ 82. BÖLÜM ÖZETİ

"İki kadın da ölümün ucunda!"

Kertenkele "Yeniden Doğuş" yeni bölümde Murat, Zehra'nın kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaşmıştır... Murat'ın aslında Ziya Hoca (Kertenkele) olduğunu öğrenen Hicabi eskiden olduğu gibi Ziya hocasını sorularıyla bunaltmaya başlar. Deli Meryem'in Hicabi'yi kaçırmasından korkan Gizem ise Hicabi'nin evine yerleşir. Deli Meryem ve Gizem'in birbirlerini rahat bırakmaya hiç niyetleri yoktur. Öte yandan Murat'ın tehlikeli bir operasyon için imam kılığına girmesi gerekir. Murat sahte imamlık yaparken sonunda Zehra'nın kim olduğunu öğrenebilecek midir? sorusu Kertenkele "Yeniden Doğuş" 82. bölümde yanıt buldu.