Gündem Kertenkele "Yeniden Doğuş" 84. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kertenkele "Yeniden Doğuş" 84. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

09.12.2016 - 11:01 | Son Güncellenme:

Kertenkele "Yeniden Doğuş" 83. bölümüyle nefesleri kesti. Cumartesi akşamları ekrana gelen Kertenkele "Yeniden Doğuş" dizisinde Murat, Zehra'nın kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaşmıştır. Peki Kertenkele "Yeniden Doğuş" 84. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kertenkele Yeniden Doğuş 84. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Cumartesi akşamlarının sevilen romantik komedi dizisi Kertenkele "Yeniden Doğuş" 84. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV ekranında yayınlanan Kertenkele "Yeniden Doğuş" dizisinin başrollerinde Ahmet Kayakesen, Asena Tuğal, Fatih Doğan, Seda Tosun, Turabi Çamkıran, Dilşad Şimşek, Umut Oğuz, Yıldırım Memişoğlu, ve Mehtap Bayri yer alıyor. Kertenkele "Yeniden Doğuş" yeni bölümleriyle her cumartesi ekrana geliyor.

Haberin Devamı

KERTENKELE 82. BÖLÜM ÖZETİ

Murat Zehra'nın kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaşmıştır... Murat'ın aslında Ziya Hoca (Kertenkele) olduğunu öğrenen Hicabi eskiden olduğu gibi Ziya hocasını sorularıyla bunaltmaya başlar. Deli Meryem'in Hicabi'yi kaçırmasından korkan Gizem ise Hicabi'nin evine yerleşir.

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ 83. BÖLÜM FRAGMANI

Deli Meryem ve Gizem'in birbirlerini rahat bırakmaya hiç niyetleri yoktur. Öte yandan Murat'ın tehlikeli bir operasyon için imam kılığına girmesi gerekir. Murat sahte imamlık yaparken sonunda Zehra'nın kim olduğunu öğrenebilecek midir?

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ 83. BÖLÜM 2. FRAGMANI