Gündem Kiralık Aşk 66. bölümde Defne ile Ömer seyahate çıkıyor!

Kiralık Aşk 66. bölümde Defne ile Ömer seyahate çıkıyor!

18.12.2016 - 14:19 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk heyecan dolu bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Star Tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Kiralık Aşk'ta Defne ile Ömer ani bir karar veriyorlar. Kiralık Aşk 66. yeni bölümüyle Cuma saat 20:00'de Star Tv'de...

Kiralık Aşk 66. bölümde Defne ile Ömer seyahate çıkıyor

Kiralık Aşk 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Kiralık Aşk dizisinde Ömer ve Defne Roma tatiline gitme kararı alıyor. Defne bulduğu numarayı arıyor. Numaranın ucundaki isim Defne'nin ruh halini değiştirmeye yetiyor. Kiralık Aşk 66. yeni bölümüyle Cuma saat 20:00'de Star Tv ekranlarında olacak...

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Müjde Uzman, Salih Bademci, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen, Onur Büyüktopçu, Kerem Fırtına, Sanem Yeles, Osman Akça'nın yer aldığı Kiralık Aşk dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Yapımcılığını Ortaks Yapım'ın üstlendiği Kiralık Aşk 66. yeni bölüm fragmanı ile 23 Aralık Cuma akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Defne akıllara zarar bir çılgınlık yapıyor. Artık kaybedecek hiçbir şeyi yok. Sadece Ömer var aklında. Ömer'in hiç görmediği deli Defoyla tanışma zamanı geldi. Karşısında çok farklı ve çılgın bir Defne var. Bakalım bir ipte iki cambaz neler yapıyormuş... Hangisinin daha cesur hangisinin daha gözü kara olduğunu görmenin vakti geldi. Aşk, git gide daha kavurucu bir hal alıyor.

Haberin Devamı

Diğer yanda, Sinan'ın derdi bambaşka... Pamir ise yolunu kaybetmiş durumda. İso fenalarda... Aşk acısı ve kafa karışıklığı, bütün erkekleri bir araya getiriyor. Hepsi birlikte balığa gidip, kafalarını dağıtmaya çalışıyorlar. Bu toplanmadan ise çok ilginç kararlar çıkacak. Her biri gidip hayatlarındaki düğümleri tek tek çözecek.

En çarpıcı olanıysa, Ömer ve Defne'nin aldıkları karar... Defne'nin çılgın teklifine, Ömer ne cevap verecek. Bunu gerçekten yapacaklar mı?

KİRALIK AŞK 66. YENİ BÖLÜM FRAGMANI