Gündem Kırgın Çiçekler 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kırgın Çiçekler 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

02.09.2015 - 08:57 | Son Güncellenme:

ATV ekranların sevilen yaz dizisi Kırgın Çiçekler yeni sezonda da kaldığı yerden devam ediyor. Heyecan dolu sahneleriyle büyük ilgi gören Kırgın Çiçekler 11. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Nefes kesen son bölümün ardından merakla beklenen Kırgın Çiçekler yeni bölüm tüm detayları haberimizde...

Kırgın Çiçekler 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Ekranların merakla beklenen dizisi Kırgın Çiçekler 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Kırgın Çiçekler, yeni sezonda da bomba transferleriyle ekrana gelmeye devam ededecek. Farklı konusu, genç kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çeken Kırgın Çiçekler dizisinin ekibine Furkan Andıç ve Birgül Ulusoy katıldı.

Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz ve Mehmet Aykaç'ın yer aldığı dram yüklü Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ve son bölümüne yaşananlar haberimizden ulaşabilirsiniz...

KIRGIN ÇİÇEKLER 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



KIRGIN ÇİÇEKLER 10. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kader'i annesinin evinde hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir. Annesinin onu terk etme sebebi hayatına yeni bir sır ekler. Olayların içinden çıkamayan Serkan, her şeyi geride bırakıp kaçma planları yaparak Eylül'ü ikna etmeye çalışır. Feride ve Toprak çok farklı iki kişi olduklarını anlar ve ilişkilerinde zorlu bir uyum sürecine girerler. Cemre anne ve babasının mezarını yaptırmak için para bulmak zorundadır. Kızlar da ona yardım ederken, olaydan haberi olan Defne planlarını bozmak için elinden geleni yapacaktır.

KONU: Rüzgâr aileyi savurup gittiğinde geriye kırgın çiçekler kalır…

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.

Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat…

Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

OYUNCU KARAKTERLERİ: Atv ekranlarının yeni dizisi Kırgın Çiçekler; 16'sındaki Eylül, bir gecekonduda annesiyle yaşayan Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşayan Eylül'ün hikayesini anlatıyor.

Haberin Devamı

Genç kadrosuyla dikkat çeken Kırgın Çiçeklerin kadrosu ve karakterler şöyle:

FERİDE: Trabzonlu, okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın sert davrandığı bu çocuklara kalbini ve sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini düşünüyor. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

EYLÜL: 16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

SONGÜL: 16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası, Songül'ü istememiş. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Haberin Devamı

CEMRE:16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu. Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor.

KADER: 16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor.

MERAL: 16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

TOPRAK: Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın-erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.