Gündem Konservatuvar öğrencisi Berna'ya acı veda! Sevgilisinden yürek yakan mesaj

Konservatuvar öğrencisi Berna'ya acı veda! Sevgilisinden yürek yakan mesaj

29.06.2021 - 11:02 | Son Güncellenme:

İzmir’in Bornova ilçesinde içki içtikten sonra fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren konservatuvar öğrencisi Berna Özcan (25) gözyaşları içinde toprağa verildi. Özcan'ın otopsi raporunda kalp krizinden yaşamını yitirdiği belirlendi. Kendisi gibi müzisyen olan erkek arkadaşı Burak Kısaoğlu'nun veda sözleri yürekleri burktu.

Konservatuvar öğrencisi Bernaya acı veda Sevgilisinden yürek yakan mesaj

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı öğrencisi Berna Özcan, iddiaya göre, geçen 26 Haziran gecesi Erzene Mahallesi'ndeki evde arkadaşlarıyla içki içti. Genç kız, sabah saatlerinde fenalaştı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine eve gelen 112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları Özcan’ı ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Özcan, yaşamını yitirdi. Sahte içkiden zehirlenmiş olma ihtimaline karşı inceleme başlatılan Özcan'ın cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Buradaki otopside Özcan'ın otopsi raporunda kalp krizinden yaşamını yitirdiği belirlendi.

Haberin Devamı

Özcan için bugün memleketi İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yakınlarının katıldığı cenaze töreni düzenlendi. Bağyurdu Camii'nde ikindide kılınan namazın ardından Özcan'ın cenazesi Bağyurdu Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi.

ERKEK ARKADAŞINDAN YÜREK YAKAN MESAJ

25 yaşında hayatını kaybeden Berna Özcan’ın kendisi gibi müzisyen erkek arkadaşı Burak Kısaoğlu’nun veda mesajı ise duygulandırdı.

"Benim gülen yüzüm. Güzeller güzeli sevgilim. Şimdi buraya ne yazsam, ne söylesem boş. Sen bugün gittin ya artık benim yüzüm bir daha gülmeyecek. Çünkü sen sadece sevgilim değil en iyi dostum ve sırdaşımdın benim. Ben gönül defterini seninle açtım, şu saatten sonra da seninle kapattım. Seni her geçen gün daha çok sevmeye devam edeceğim. Umarım gittiğin yerde mutlusundur. Ama elbet bir gün göreceğim yine seni. Hani sana meleğim demem hep hoşuna giderdi ya gerçekten melek olup gittin. Sana hiçbir taziye cümlesini konduramıyorum. Hâlâ kabusta ve her an uyanacak gibi hayal ediyorum kendimi. 1 hafta sonra 1 sene olacaktı ilişkimiz. Hayatımda görüp geçirebileceğim en güzel bir seneyi geçirdim sayende. Yattığın yer nur mekanın cennet olsun meleğim" diye yazdı.