Gündem Koray Varol’dan resmi açılış

Koray Varol’dan resmi açılış

22.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Uzun yıllar butik dershane ve yayıncılık alanında faaliyet gösteren Koray Varol Akademi, eğitim geçmişinin getirdiği deneyim ve birikimini okullarına aktaracak. Anaokulundan ortaokul kademelerine kadar eğitim verecek Koray Varol Okulları, törenle kapılarını açtı.

Koray Varol’dan resmi açılış

Törenin açılış konuşmasını yapan okulun kurucusu Eğitimci Koray Varol, başarı ve mutluluğu yaşam biçimi haline getirmiş, fark yaratan bireyler yetiştirmek istediklerini belirterek, nitelikli eğitim ilkelerini benimseyen felsefenin devamlılığını sağlamak üzere okullarını kurduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Butik okul olacak

Koray Varol, eğitim kurumu olarak amaçlarını “Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda çağdaş ve uluslararası eğitim standartlarını benimsemiş, yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında üst düzey donanıma sahip bireyler yetiştiren Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmak” şeklinde açıkladı.

Kendine güvenen çocuklar yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Varol, şunları kaydetti: “Bireysel ilgiye odaklanan bir butik okul anlayışımız var. Öğrenciye özgü eğitim sistemi ve yüksek akademik başarıyı hedefliyoruz. Sağlıklı sosyal gelişime çok önem veriyoruz. Anaokulundan ortaokula kadar sadece 22 derslikte maksimum 500 öğrenciye dünya standartlarında eğitim vereceğiz. Ayrıca Koray Varol Okulları kampüsü, butik eğitimin tüm avantajlarını yaşatmak üzere özenle oluşturuldu.”

Yazarlar