Gündem Kördüğüm 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Kördüğüm 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

04.04.2016 - 00:03 | Son Güncellenme:

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Kördüğüm'de yeni bölüm heyecanı başladı. Merakla beklenen Kördüğüm yeni bölüm fragmanı ise dün yayına girdi. Peki Kördüğüm 14. yeni bölüm fragmanda bizi neler bekliyor? Umut ve Genco’nun Ali Nejat'a oynadığı oyun ortaya çıkıyor. İşte Kördüğüm yeni bölüm fragman detayları.

Kördüğüm 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Heyecanla izlenen Kördüğüm son bölümde sürprizler yaşandı. Yine heyecan dolu sahnelerin yaşandığı Kördüğüm 13. son bölümde Murat, Umut’a ortaklık teklif etti. Ancak bu ortaklık ihanete yol açar. İşte Kördüğüm 13. son bölüm ve gelişmeler haberimizde... Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM 13. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ali Nejat’ın yıllar sonra ortaya çıkan yakın arkadaşı Murat, Umut’a ortaklık teklif eder. Ancak bu ortaklık, otomobil yapmak için değil, Ali Nejat’a ihanet etmek içindir.

Ali Nejat ise Naz ile git gide yakınlaşmaktadır. İkilinin buluşmasına şahit olan Cahide, durumu Umut’a anlatır. Zor durumda kalan Naz ve Umut boşanmak için hakim karşısına çıkar.

Ali Nejat’a iyice bilenen Umut ona zarar vermek için Genco ile birlikte büyük bir yangın çıkarır. Umut ve Genco’nun geleceği artık Ali Nejat’ın vicdanına kalmıştır.

Öte yandan evinde Ayhan’ın doğum günü şerefine büyük bir parti veren Ali Nejat, etrafındaki büyük tehlikenin farkında değildir. Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ KADROSU

Haberin Devamı

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

Cast Direktörü:
Gülden Avşarlıoğlu
Medya Direktörü :
İpek Durkal
Görüntü Yönetmeni:
Emanuel Kadosh, Oktay Başpınar
Senaryo Asistanı:
Işıl Karahanoğlu Zaimoğlu
Senaryo Ekibi:
Yiğit Okan, Sedef Bayburtluğlu, Yasemin Kırbaş
Proje Yapımcısı:
Tekin Doğan
Yönetmen:
Gökçen Usta, Deniz Yorulmazer
Yapımcılar:
Gökhan Tatarer, H. Hakan Eren, Hülya Vural
Genel Yönetmen ve Proje Tasarım:
Ömer Faruk Sorak

‘Kördüğüm’ dünya pazarında

İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un başrollerini paylaştıkları ‘Kördüğüm’, Amerika ve Avrupa başta olmak üzere hit dizilerin yer aldığı Endemol Shine International’ın kataloğuna giren ilk Türk dizisi oldu.‘Kördüğüm’, her yıl nisan ayında Cannes’da düzenlenen dünyanın en büyük ve prestijli televizyon fuarı MIPTV’de ‘Intersection’ adıyla dünya pazarına sunulacak. Dizinin oyuncuları, verilecek parti ve kırmızı halı törenine katılmak üzere Cannes’a gitti.