Gündem Kördüğüm 18. son bölümünde ekrana kilitledi!

Kördüğüm 18. son bölümünde ekrana kilitledi!

05.05.2016 - 11:35 | Son Güncellenme:

Kördüğüm son bölüm ile ekrana geldi. Kördüğüm 18. son bölümde Mehmet Aslantuğ sürprizi yaşanmıştı. Dizide son bir heyecanın başlayacağı belli oldu. İşte Kördüğüm son bölüm ve detaylar...

Kördüğüm 18. son bölümünde ekrana kilitledi

Kördüğüm'de heyecan ikiye katlanıyor. Çünkü Mehmet Aslantuğ sürprizi herkesi şoke etmişti. Kördüğüm dizisi hakkında biraz bilgi verecek olursak; İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırıyor. Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluştu.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ani dönüşü herkes üzerinde şok etkisi yaratan Enver Bey, Tarık Bey’in tüm itirazlarına rağmen Feyza ile görüşmeyi başarır. Feyza, bir anda kendisini yıllar önce Enver Bey ile birlikte yaşadıkları ve anılarıyla dolu evde bulur. Bu sırada Murat, Karasu Ailesi’nin içine iyice girmiş, özellikle Tarık Bey ve Feyza’nın güvenini kazanmıştır. Ancak Kaan, Murat’ın tedirgin edici bambaşka bir yüzüne şahit olur. Kendisini tehlikede hisseden Kaan’ın yardımına Naz koşar. Umut, Murat ile yaptığı işbirliği sonucu otomobil çizimlerini Ali Nejat’tan geri almayı başarır. Neslihan ile Umut arasında yaşananlar ikiliyi birbirlerine iyice yakınlaştırır. Neslihan, Umut’u Murat’a karşı uyarmak ister ancak Umut durumun ciddiyetinin farkında değildir. Ali Nejat ile Enver Bey’in karşılaşması ise, geçmişte yaşanan acıları herkes için bir kez daha canlandırır. Kördüğüm yeni bölümüyle her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

Kördüğüm 18. son bölümünde ekrana kilitledi

KÖRDÜĞÜM YENİ FRAGMAN

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ HAKKINDA

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.

Cast Direktörü:
Gülden Avşarlıoğlu
Medya Direktörü :
İpek Durkal
Görüntü Yönetmeni:
Emanuel Kadosh, Oktay Başpınar
Senaryo Asistanı:
Işıl Karahanoğlu Zaimoğlu
Senaryo Ekibi:
Yiğit Okan, Sedef Bayburtluğlu, Yasemin Kırbaş
Proje Yapımcısı:
Tekin Doğan
Yönetmen:
Gökçen Usta, Deniz Yorulmazer
Yapımcılar:
Gökhan Tatarer, H. Hakan Eren, Hülya Vural
Genel Yönetmen ve Proje Tasarım:
Ömer Faruk Sorak