Gündem Kördüğüm 18. yeni bölümde ekrana kilitleyecek!

Kördüğüm 18. yeni bölümde ekrana kilitleyecek!

03.05.2016 - 10:18 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Kördüğüm'de perşembe günü yeni bölüm heyecanı yaşanacak. İlgi ile beklenen Kördüğüm fragmanları yayınlandı. Yayınlanan fragmanlara bakılırsa Enver Bey sürprizi şok etkisi yaratacak. İşte Kördüğüm yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Kördüğüm 18. yeni bölümde ekrana kilitleyecek

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor. Perşembe akşamları saat 20:00 da Fox TV ekranlarında.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali Nejat’ın evlilik teklifi karşısında şaşkınlığa uğrayan Naz geceyi Ali Nejat ve Kaan’la birlikte geçirir. Ali Nejat’a olan borcunu ödeyebilmek için araladığı her kapı yüzüne kapanan Umut ise Murat’a bir teklifte bulunur. Murat’ın ofisinde yolları kesişen Umut ve Neslihan birbirlerine destek olur. Şirketi içeriden yok etme planları yapan Murat, Neslihan’ın ardından Oğuz’a da ‘Enver Bey’ adına çalıştığını bildiğini söyler. Oğuz artık mecburen Murat’ın safındadır. Hem Feyza hem de Tarık Bey, Ali Nejat’ın tüm itirazlarına rağmen Murat ile ortaklık imzalar. Bu sırada Ali Nejat da Murat’ın tuzağına düşer. Feyza’nın gizemli eski eşi Enver Bey ise İstanbul’a dönmeye karar verir. Karas Holding ve Karasu Ailesi için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır… Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

Kördüğüm 18. yeni bölümde ekrana kilitleyecek

Enver Bey intikam için geri döndü!

Kördüğüm'ün güçlü oyuncu kadrosuna katılan usta oyuncu Mehmet Aslantuğ 'Enver Bey' karakteriyle geçen hafta yayınlanan bölümde ilk kez ekrana geldi.

Mehmet Aslantuğ'un ekrana geldiği dakikalar sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.

Şimdiye kadar yalnızca Feyza'nın kocası olduğunu ve Karasuları yakından takip ettiğini bildiğimiz Enver Bey, ‘Kördüğüm’ün 17. Bölümünde yurtdışından Türkiye’ye gelmek üzere uçağa bindi. Tarık Bey’in kurduğu tuzakla, Feyza’dan ayırıp, yurtdışında yaşamaya mecbur bıraktığı Enver Bey, sıfırdan başladığı yeni hayatında güçlü ve saygın bir iş adamı olarak, Feyza’yı geri kazanmak ve Tarık Karasu’dan geçmişin intikamını almak için İstanbul’a dönme kararı aldı.

KÖRDÜĞÜM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KÖRDÜĞÜM EN SON REYTİNG SONUCU

Tüm kişiler kategorisi genel klasmanda günü önde kapatan yapım alışıldığı üzere Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Kurtlar Vadisi Pusu oldu.Asla Vazgeçmem bu dizinin hemen ardından ikinci sırada yer aldı. ATV'nin uzun süredir tanıtımları dönen yeni dizisi Yeter, tüm kişilerde 3. sırada yer aldı. FOX TV'nin iddialı dizisi Kördüğüm ise 4. sıradaki Kurtlar Vadisi Pusu'nun ÖZET bölümünün altında kalarak listede 5. sırasını korudu.Diğer sıraları paylaşan diziler şöyle: Beni Affet, Yeter (Özet), Elif, Kördüğüm (Özet).Star TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem ise 3 sıra gerileyerek listede 10. sıraya düştü.