Gündem Kördüğüm 19. yeni bölüm öncesi şoke edecek öpüşme!

Kördüğüm 19. yeni bölüm öncesi şoke edecek öpüşme!

09.05.2016 - 10:08 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla izlenen dizisi Kördüğüm bu hafta yepyeni bölümü ile ekrana geliyor. Merakla beklenen Kördüğüm 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kördüğüm yeni bölüm fragmanı ve son bölümden detaylar...

Kördüğüm 19. yeni bölüm öncesi şoke edecek öpüşme

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak. Diğer yandan Kördüğüm dizisinin başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer alıyor. Kördüğüm 19. bölüm yeni bölüm ile ekrana gelecek. Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta!

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ani dönüşü herkes üzerinde şok etkisi yaratan Enver Bey, Tarık Bey’in tüm itirazlarına rağmen Feyza ile görüşmeyi başarır. Feyza, bir anda kendisini yıllar önce Enver Bey ile birlikte yaşadıkları ve anılarıyla dolu evde bulur. Bu sırada Murat, Karasu Ailesi’nin içine iyice girmiş, özellikle Tarık Bey ve Feyza’nın güvenini kazanmıştır. Ancak Kaan, Murat’ın tedirgin edici bambaşka bir yüzüne şahit olur. Kendisini tehlikede hisseden Kaan’ın yardımına Naz koşar. Umut, Murat ile yaptığı işbirliği sonucu otomobil çizimlerini Ali Nejat’tan geri almayı başarır. Neslihan ile Umut arasında yaşananlar ikiliyi birbirlerine iyice yakınlaştırır. Neslihan, Umut’u Murat’a karşı uyarmak ister ancak Umut durumun ciddiyetinin farkında değildir. Ali Nejat ile Enver Bey’in karşılaşması ise, geçmişte yaşanan acıları herkes için bir kez daha canlandırır. Kördüğüm yeni bölümüyle her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

Kördüğüm 19. yeni bölüm öncesi şoke edecek öpüşme

KÖRDÜĞÜM 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ HAKKINDA

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.