Gündem Kördüğüm 20. yeni bölüm fragmanı yine nefes kesti! - İzle

Kördüğüm 20. yeni bölüm fragmanı yine nefes kesti! - İzle

13.05.2016 - 10:41 | Son Güncellenme:

Dün yayınlanan bölümün ardından Kördüğüm'de yeni fragman hemen verildi. Merakta bırakmadan 19. bölümün ardından 20. yeni bölüm fragmanı ile heyecana heyecan katmış oldu. Ali Nejat yerli otomobil hayalinden vazgeçti. İşte Kördüğüm yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları.

Kördüğüm 20. yeni bölüm fragmanı yine nefes kesti - İzle

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak. Diğer yandan Kördüğüm dizisinin başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer alıyor. Kördüğüm 20. yeni bölüm ile ekrana gelecek.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Feyza’yı yeniden kazanmak için, ona geçmişi hatırlatmak isteyen Enver Bey harekete geçer. Murat ile buluşmak için gittiği restoranda hiç ummadığı bir tabloyla karşılaşan Feyza’nın kafası iyice karışır. Murat ise Enver Bey’in ani dönüşünden tedirgindir. Hiç kimse bilmese de, Enver Bey ile Murat’ın tanışıklığı aslında yıllar öncesine dayanmaktadır… Ali Nejat, Naz olmadan hayatına devam edemeyeceğini anlar ve Naz’a evlenme teklif eder. Ali Nejat’ın bu konuda en büyük destekçisi, bir aile olma özlemi içindeki Kaan’dır. Bu mutluluk için Ali Nejat bedel ödemeye hazırdır. Naz’ın bir tercih yapmasını istediği Ali Nejat hayatı boyunca hayalini kurduğu yerli otomobil projesinden vazgeçer... Kördüğüm yeni bölümüyle her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

Kördüğüm 20. yeni bölüm fragmanı yine nefes kesti - İzle

KÖRDÜĞÜM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KÖRDÜĞÜM HAKKINDA

Cast Direktörü:
Gülden Avşarlıoğlu
Medya Direktörü :
İpek Durkal
Görüntü Yönetmeni:
Emanuel Kadosh, Oktay Başpınar
Senaryo Asistanı:
Işıl Karahanoğlu Zaimoğlu
Senaryo Ekibi:
Yiğit Okan, Sedef Bayburtluğlu, Yasemin Kırbaş
Proje Yapımcısı:
Tekin Doğan
Yönetmen:
Gökçen Usta, Deniz Yorulmazer
Yapımcılar:
Gökhan Tatarer, H. Hakan Eren, Hülya Vural
Genel Yönetmen ve Proje Tasarım:
Ömer Faruk Sorak