Gündem Kördüğüm 25. son bölümüyle ekrana kilitledi! İşte yaşananlar

Kördüğüm 25. son bölümüyle ekrana kilitledi! İşte yaşananlar

22.06.2016 - 14:59 | Son Güncellenme:

Kördüğüm 25. son bölümü ile ekranlara konuk oldu. Başrollerini İbrahim Çelikol ve Belçim Bilgin'in paylaştığı Kördüğüm 25. son bölümde Ali Nejat için büyük yüzleşme sahnesi yaşandı. İşte Kördüğüm son bölüm ve detaylar...

Kördüğüm 25. son bölümüyle ekrana kilitledi İşte yaşananlar

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta ekrana geliyor! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak. Kördüğüm son bölüm ve detayları haberimizde...

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM 25. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise Otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

KÖRDÜĞÜM 24. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Babası Tarık Karasu’nun kendi hayatını pazarlık konusu yaptığını öğrenen Feyza öfkelidir. Enver Bey, Feyza’ya Barış’ın ölümünün kaza değil cinayet olduğunu söyler. Feyza için bu ikinci büyük darbe olur.Köşke giden Murat, Tarık Bey’i yerde, kendinden geçmiş bir halde bulur. Bu sırada ne kadar büyük bir sırrını açık ettiğinin farkında değildir. Enver Bey’in kafasına silah dayayacak kadar ileri giden Murat, beklemediği bir olayla sarsılır.

Haberin Devamı

Kördüğüm 25. son bölümüyle ekrana kilitledi İşte yaşananlar

İbo, Hasan’ın borcunu ödeyenin Murat olduğunu öğrenir. Ali Nejat ve Murat’ı yumruk yumruğa getiren bu olay, Murat’ın geçmişi ile ilgili bir sırrının da ortaya çıkmasını sağlar. Öte yandan, Gökçe’nin başına gelenleri duyan Umut, Emre’yi öldüresiye döver. Başvurusu kabul gören Naz, bu kaostan kurtulmak için bir an evvel yurtdışına gitmeyi ister. Ali Nejat ise bu koşullarda bunun mümkün olmadığını anlatır. İkilinin kavgaları sıklaşmıştır. Eylül ise dönüş için havalimanındadır ancak, Ali Nejat’a yolladığı mesaj her şeyi değiştirir.

KÖRDÜĞÜM BAŞROL OYUNCULARI

Ali Nejat Karasu(İbrahim Çelikkol)

Kendinden emin, yakışıklı, karizmatik, çekici, güçlü, itibar sahibi, varlıklı, genç ve bekâr bir işadamı. Aile tanımına ve aşka inanmıyor. Duygusallıkla uzaktan yakından bağı olan hiçbir şeyden hoşlanmıyor. Bütün hayatı işi. Hayalini kurduğu yeni tasarım bir otomobil üretmek için engel tanımıyor. Başarılı olmak onun için her şeyden daha önemli. Acımasız ve hırslı. Hayattaki tek amacı kazanmak. Bütün bu katılığına ve duygusuzluğuna rağmen insanları kendisine hayran bırakacak derecede kibar.

Naz Özer(Belçim Bilgin)

Güzel, zarif, duru bir kadın. Onunla aynı ortamda olup da onu fark etmemek mümkün değil. Hayatla kavgası olmayan belki de çok az insandan biri. Çocuk doktoru. İşini severek yaptığı için çok başarılı. Asker bir baba ve öğretmen bir annenin tek kızı. Kaybetmeyi de, kazanmayı da, elindekiyle yetinmeyi de çok küçük yaşta öğrenmiş. İşi ve idealleri konusunda hırslı. Hayattaki en büyük gayesi huzurlu olabilmek. İlk aşkı Umut ile evli.