Gündem Kördüğüm 30. yeni bölümde ortalık karışıyor!

Kördüğüm 30. yeni bölümde ortalık karışıyor!

06.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kördüğüm yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kördüğüm dizisinde Naz'ın öldürüldüğü gerçeği işleri daha da karıştırdı. Kördüğüm 30. bölüm fragmanında gergin sahneler dikkat çekiyor.

Kördüğüm 30. yeni bölümde ortalık karışıyor

Kördüğüm yeni bölümde Naz’ın ölümünün bir numaralı şüphelisi durumuna gelen Ali Nejat bu durumdan kurtulabilecek mi? Murat, Tarık Bey’in konuşamıyor olmasından cesaretlenerek psikolojik işkencenin dozunu artırıyor. Kördüğüm 30. bölüm fragmanında heyecan dorukta.

Haberin Devamı

Yapımclığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Kördüğüm dizisinin başrollerinde İbrahim Çelikkol, Alican Yücesoy, Saadet Işıl Aksoy yer alıyor. Kördüğüm 29. bölüm ile FOX TV ekranındaydı.

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM ÖZETİ

Kaan’ın Ali Nejat için tuttuğu avukat Nihan ise, Murat’ın tüm planlarını altüst eder. Enver Bey’in yanında çalışmak isteyen ısrarcı genç kızın adı Melisa’dır. Ancak Melisa gerçek kimliğini gizler. Melisa, Enver Bey’in gayrimeşru kızıdır. Öte yandan Murat, Neslihan’a Umut’un Eylül ile birlikte olduğunu söyler. Neslihan’ın gördüğü manzara Murat’ı haklı çıkarır…

Naz’ın öldürüldüğünü öğrenen Süreyya Hanım şoktadır. Eğer geçmişe ait sırrını birine daha söylerse kendisinin de öldürüleceğinden emindir. Genco ise Naz bebekle baş başa kalmıştır. Tek çaresi, bebeği de alıp Cahide Hanım’ın kapısını çalmaktır.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM 30. BÖLÜM FRAGMANLARI

KÖRDÜĞÜM HİKAYE VE KÜNYE

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise Otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

YAPIM: ENDEMOL SHINE TÜRKİYE

YAPIMCI: H.HAKAN EREN, GÖKHAN TATARER

PROJE TASARIM: ÖMER FARUK SORAK

DRAMALAR DİREKTÖRÜ: CENGİZ DEVECİ

PROJE KREATİF DANIŞMANI: HÜLYA VURAL

PROJE YAPIMCISI: TEKİN DOĞAN

YÖNETMEN: GÖKÇEN USTA