Gündem KPSS sınav giriş yerleri belgesi belli oldu! Nasıl alınır? 2022 KPSS sınav giriş yerleri belgesi sorgulama için ÖSYM girişi

KPSS sınav giriş yerleri belgesi belli oldu! Nasıl alınır? 2022 KPSS sınav giriş yerleri belgesi sorgulama için ÖSYM girişi

21.07.2022 - 15:04 | Son Güncellenme:

KPSS sınav giriş yerleri belgeleri erişime açıldı. ÖSYM tarafından uygulanacak olan KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri için sınav giriş yerleri merak konusu oldu. Peki KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? KPSS sınav yerleri sorgulama sayfası nerede?

KPSS sınav giriş yerleri belgesi belli oldu Nasıl alınır 2022 KPSS sınav giriş yerleri belgesi sorgulama için ÖSYM girişi

Günlerdir beklenen KPSS sınav yerleri bugün açıklandı. KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumu için sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Adaylar, KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır öğrenmek istiyor.

Haberin Devamı

KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

KPSS SINAV GİRŞİ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

"DİKKAT!

31 Temmuz 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

31 Temmuz 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans (Eğitim Bilimleri) oturumu için adaylar, saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI"