Gündem KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları sorgula

KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları sorgula

28.08.2019 - 14:14 | Son Güncellenme:

KPSS 2019/4 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Peki KPSS yerleştirme sonuçlarına nereden ulaşılır?

KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları sorgula

 Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Yerleşme bilgileri ÖSYM tarafından ilgili kurumlara elektronik ortamda verilecektir. Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kurumlara başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinden öğreneceklerdir.

Haberin Devamı

TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZLEŞMELİ POZİSYONLARA ATANMA

ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan sözleşmeli pozisyonlara Sağlık Bakanlığı tarafından doğrudan atanacaklardır. Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildiği kuruma teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.