Gündem Lisede akılalmaz olay! İki öğrenci arasındaki sorunu çözmek için...

Lisede akılalmaz olay! İki öğrenci arasındaki sorunu çözmek için...

12.04.2018 - 10:00 | Son Güncellenme:

İzmir'de sınıfta akılalmaz olay. İddiaya göre öğretmen iki öğrenci arasındaki sorunu çözmek onları kavgaya tutuşturdu. Bu durumu görüntüleyen öğrenciye ise tahta silgiyi fırlattı, öğrencisini başından yaraladı. Matematik öğretmeni E.S., açığa alındı.

Lisede akılalmaz olay İki öğrenci arasındaki sorunu çözmek için...

Okulda akılalmaz olay. İzmir Tire Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde matematik öğretmeni olan E.S. aralarında sorun iki öğrenciyi sınıfta tahtaya çıkarıp çocukları kavgaya tutuşturdu. E.S. de masasında oturdu, kavgayı izledi. Görüntülere göre kavgaya teşvik eden sözler kullandı. E.S., bu anları cep telefonuyla görüntüleyen öğrencisine ise tahta silgisini fırlattı ve başından yaraladı.

Haberin Devamı

Görüntülerde, E.S.'nin, öğrencilerinden birisinin diğerini döveceğini söylediği, ayrıca sınıftaki öğrencilerin de kavgayı teşvik eden sözlerine rağmen şiddet ortamına müdahalede bulunmadığı görüldü. Öğretmenin 4 yıllık meslek hayatı bulunduğu ve kadrosunun başka bir okulda olduğu, görevlendirmeyle bu lisede görev yaptığı belirtildi.

ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINDI!

Görüntülerin ortaya çıkmasından sonra öğretmen E.S. hakkında soruşturma başlatıldı. Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi'nin talimatıyla da öğretmen açığa alındı.