Gündem Masterchef Murat kimdir? Kaç yaşında?

Masterchef Murat kimdir? Kaç yaşında?

06.11.2018 - 09:29 | Son Güncellenme:

Masterchef Murat kimdir? TV8 kanalının sevilen yarışması MAstercehf Türkiye'de yarışan Murat, renkli bir karaktere sahip. Masterchef Türkiye'de en dikkat çeken isimlerden biri olan Masterchef Murat hakkında merak edilen bilgiler şöyle...

Masterchef Murat kimdir Kaç yaşında

Pazartesi ve Salı akşamları ekrana gelen Masterchef Türkiye büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yarışmacılar arasında en ilgi gören kişi olan, Masterchef Murat daha önce Yemekteyiz yarışmasıyla ekrana gelmişti. Yemekteyiz'de kovulduğu sahneyle anılan Masterchef Murat kaç yaşında?

Haberin Devamı

MASTERCHEF MURAT KİMDİR?

Masterchef yarışmacısı Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor. Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu. MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor.