Gündem MHP lideri Devlet Bahçeli Danıştay 5. Dairesi’nin kararına sert çıktı: FETÖ’cüleri aklamak vatana ihanettir

MHP lideri Devlet Bahçeli Danıştay 5. Dairesi’nin kararına sert çıktı: FETÖ’cüleri aklamak vatana ihanettir

21.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli Danıştay 5. Dairesi’nin kararına sert çıktı: FETÖ’cüleri aklamak vatana ihanettir

COŞKUN ERGÜL/ANKARA- MHP lideri özetle şu mesajları verdi:

Haberin Devamı

KURUM GÖREVİNİ YAPMIŞTIR: Çöpler altın madeni felaketiyle birlikte Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı Murat Kurum ne hikmetse hedef tahtası haline getirilmiştir. Kurum, görevini layıkıyla yapmıştır. Felaketin derin izlerini beraberce sileceğiz.

FETÖ VE PKK’YA ALAN AÇAN MAHKEMELER: Anayasa Mahkemesi ile Danıştay’ın verdiği bazı kararların doğrudan devlet onuruna, milli varlık ve güvenliğimizin ruhuna zarar verdiği açıktır. Milletimizin sinir uçlarını tahriş eden, FETÖ’cülerle PKK’lılara alan açan sözü geçen mahkemelerin, sıra fiyat istikrarını hedef alan fiyat anarşistleriyle ilgili önleyici kararlar almaya geldiğinde üç maymunu oynaması ikiyüzlülüktür.

GİZLİ TOPARLANMANIN EMARESİ: Danıştay 5.Daire’nin FETÖ’den ihraç edilen 387 hakim ve savcıyı tekrar mesleğe iade eden kararı çok tehlikelidir, hukuki temeli yoktur. Karar alınırken üyeleri maklube mi yiyorlar, haşhaşilerin vaazlarını mı dinliyorlardı? FETÖ’cüleri aklamak vatana, millete ve adalete ihanet değil midir? Aynı anda Danıştay 5. Daire’nin kararı, işbirlikçilerin iddiaları, ülkemize giriş yaparken 4 FETÖ’cünün yakalanması ve Pensilvanyalı hainin Yusuf Suresi üzerinden gizemli mesajlar vermesi gizli bir toparlanmanın emaresidir. Gelecekleri varsa görecekleri de vardır. Eğer yanılıp yenilip üstümüze gelen olursa, tavsiyem boy ölçüsüne uygun kefen biçtirmesidir. 

Haberin Devamı

‘Fiyat anarşistleri de FETÖ’cüdür’

DÜKKANLARI KAPANMALI: FETÖ ile mücadelede 8 ana başlıkla Türk Silahlı Kuvvetleri ve yargı başta olmak üzere, her yere sızdırıldığını, sızdığını ifade etmiştim. Şimdi ona bir dokuzuncu ilave ediyorum. Fiyat anarşistleri de FETÖ’cüdür, dükkanları, evleri kapanmalıdır.