Gündem MSB özel kuvvetler subay alımı başvuruları nasıl yapılıyor?

MSB özel kuvvetler subay alımı başvuruları nasıl yapılıyor?

21.11.2016 - 15:50 | Son Güncellenme:

MSB Özel Kuvvetler 700 Subay Alımı Başvurusunda bulunan adaylar için başvuru tarihleri açıklandı. 1 Kasım 30 Kasım tarihinde alınacak olan MSB Özel Kuvvetler 700 Subay Alımı başvurusu e-devlet sistemi üzerinden alınacaktır. Özel Kuvvetler 700 Subay Alımı Başvurusunda bulunacak olan adayların başvuru tarihlerini kaçırmamasını tavsiye ederiz.

MSB özel kuvvetler subay alımı başvuruları nasıl yapılıyor

Ülkemizin güvenlik birimlerinden sorumlu olan kurumlar ve birlikler için bazı yeni düzenlemeler mevcuttur. Bu düzenlemelerin bir an önce uygulamaya konulmasının sebebi ise FETÖ davasının sürüyor olması. Ülke genelinde birçok kurum yada kuruluştan açığa alınan personellerin ya da ii bıraktırılan personellerin yerine doldurmak ve düzeni yine kaldığı yerden devam ettirebilmek amaçlı devlet bir an önce uygulama işlemine koyulmuştur. Ülkenin özellik ile güvenlik birimlerinden oldukça astsubay ve subaylar görevlerinden alınmıştır. Bu astsubay ve subayların yerlerini yenileri ile doldurmak üzere ülkemizde 700 kadar subay alımı gerçekleşecektir.

MBS Özel Kuvvetler Subay Alımı İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

MSB özel kuvvetler 700 subay alımı için aday olan adaylar biran önce başvuruları tamamlamak için heyecanla beklemekteydi. Ancak bu bekleyiş uzun sürmeden 1 Kasım tarihi ile 30 Kasım tarihi aralığında astsubay ve subay adayları başvurularını yapabilecekleri açıklandı. Ülkemizde ilk defa silahlı kuvvetlerinin yanı sır özel kuvvetlere astsubay ve subay alımı gerçekleşecektir. MSB Özel güvenlik 700 subay alımı başvurusunda bulunmak isteyen adaylar artık hiç bir kuruma gitmeye gerek duymadan online olarak başvurularını internet aracılığı ile gerçekleştirebilecekler.

Bu başvuruyu sağlamak için adayların öncelik ile şartlara uygun olması gerekmektedir. İlgili birimden henüz eğitim kriteri açıklaması gelmemiş olsa bile MSB Özel Kuvvetler 700 Subay Alımı başvurusunda bulunacak olan adayların KPSS sınavından en az 50 puan almaları gerekmektedir. 500 Astsubay alımı 200 subay alımı için toplamda MSB özel kuvvetler 700 subay alımı başvurusundan bulunacak olan adaylar e-devlet üzerinden başvuruları 1 Kasım tarihi ile 30 Kasım tarihi arasında alınacaktır. Bu tarihler içerisinde adayların gecikmede bulunmadan başvurularını e-devlet üzerinden yapmalarını tavsiye deriz. E-devlet üzerinden MSB Özel Kuvvetler 700 Subay alımı başvurusunda bulunacak adayların öncelik ile en yakın PTT şubelerinden e-devlet şifresi almaları gerekmektedir. Bu şifre sizlerin e-devlet sistemine girişinizi sağlayacaktır. Başvurduğunuz gün içerisinde sizlere 2 TL karşılığında bir zarf içerisinde verilecek olan e-devlet şifreniz ile beraber internet bağlantısının olduğu herhangi bir akıllı cep telefonunda yada bilgisayardan resmi e-devlet web sayfasına ulaşın.

Daha sonra karşınıza açılacak olan sayfada sizlerden bazı bilgiler istenecektir. Bu bilgiler ise T:C kimlik numaranız ve e-devlet şifrenizdir. Bu bilgileri uygun boşluklara istenilen bir şekilde girdikten sonra sistemin sizleri tanıyabilmesine onay vermek için kimliğimi sorgula butonuna basın. Daha sonra karşınıza yenilenerek açılacak olan sayfada MSB Özel Kuvvetler 700 Subay Alımı Başvurusu için ilgili seçeneğe tıklayın. Ve başvurularınızı anlattığımız bu yöntem ile sadece bir kaç dakika içerisinde tamamlayın