Gündem Müdür Ne Yaptın? 4. son bölümde kahkaha tufanı! - İzle

Müdür Ne Yaptın? 4. son bölümde kahkaha tufanı! - İzle

08.04.2016 - 14:50 | Son Güncellenme:

Tolga Çevik güldürmeye devam ediyor. Star tv ekranlarının komedi programı Müdür Ne Yaptın son bölümü ile ekrana kilitledi. İzleyenlere kahkaha tufanı yaşatan Müdür Müdür Ne Yaptın 4. bölüm haberimizde.İşte Müdür Ne Yaptın ile ilgili detaylı bilgiler...

Müdür Ne Yaptın 4. son bölümde kahkaha tufanı - İzle

Müdür Ne Yaptın? yeni bölümüyle yine kahkaya boğdu. İzleyenleri yine çok güldüren Müdür Ne Yaptın? Her pazar Star Tv'de.

Haberin Devamı

MÜDÜR NE YAPTIN 4. SON BÖLÜM İZLE

TOLGA ÇEVİK SİHİRBAZ OLURSA!

Birinci bölümde izleyenlerin karşısına illüzyonist olarak çıkan ‘Arkadaşım’ komedi tufanı estirecek! Piyano başında izlemeye alışkın olduğumuz Minik (Özer Atik), peruğu, elbisesi ve makyajıyla ‘Arkadaşım’ın asistanı olunca yer yerinden oynayacak!

Müdür Ne Yaptın 4. son bölümde kahkaha tufanı - İzle

GERÇEK TESTERE YÜREKLERİ AĞIZLARA GETİRDİ!

Sihirbazların, ünlü ikiye bölme numarasını “Arkadaşım”ın, asistanı ‘Minik’in üzerinde denemesi ve gerçek testere kullanması ekran başındakilerin yürekleri ağızlarına getirecek!

SEYYAR SATICIDAN DEDEKTİF OLUR MU?

İkinci bölümde ise hiçbir katakulliden geri kalmayan seyyar satıcı karakteri ile ‘Arkadaşım’ kahkaha tufanı estirmeye devam edecek! Peltek konuşan ve her şeyden korkan seyyar satıcı önlüğü ile dedektiflik yapan ‘Arkadaşım’ın kah merdiven tepesine çıktı kah önlüğü ile kendini gizlediği sahneler olay yaratacak!

Haberin Devamı

Müdür Ne Yaptın 4. son bölümde kahkaha tufanı - İzle


Yayın Günü: 10 Nisan Pazar
Yayın Saati: 20.00

TOLGA ÇEVİK KİMDİR?

Tolga Çevik (d. 12 Mayıs 1974, İstanbul), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, komedyen.Avrupa Yakası adlı dizide Sacit Kıral karakterini canlandırmış ve daha sonra diziden ayrılarak kendi hazırladığı Komedi Dükkanı adlı programa ağırlık vermiştir. 2014 yılı içerisinde ise Arkadaşım Hoşgeldin ile devam etmiştir.

1996 yılında Central Missouri State Üniversitesi'nin Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun olmuş ve eğitimi sırasında Amerikalı aktör Robin Williams'tan eğitim almıştır. Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Hadi Çaman Tiyatrosu'nda profesyonel hayatına başlamıştır.

Müdür Ne Yaptın 4. son bölümde kahkaha tufanı - İzle

BKM oyuncusu olan Çevik, genellikle BKM yapımı film, dizi ve oyunlarda rol alır. Topluluğun Bana Bir Şeyhler Oluyor oyunu dışında, Yeditepe Oyuncuları'nın Kelebekler Özgürdür oyununda rol aldı.

Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile evlidir. Bir kız (Tuna) ve bir erkek (Tan) çocuk babasıdır. Komedi Dükkanı adlı programı TRT den sonra star TV'de 2010-2011 sezonunda açmıştır. 15 Haziran 2011 tarihinde program "Yolun Sonu"adlı bir bölüm ile noktalanmıştır. Arkadaşım Hoşgeldin adlı Avrupa turnesini bitirdikten sonra, 31 Aralık 2013 den itibaren Kanal D'de yayınlanan Arkadaşım Hoşgeldin oyunu 2015 Ocak ayında final yapmıştır.