GündemOğlu maden ocağında kalan Nebile anneyi yıkan haber

Oğlu maden ocağında kalan Nebile anneyi yıkan haber

15.10.2022 - 08:12 | Son Güncellenme:

Bartın ili Amasra ilçesinde TTK Genel Müdürlüğü'ne ait maden ocağında meydana gelen patlamada çok sayıda can kaybı var. Yer altında mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları devam ederken CNN Türk'ten Fulya Öztürk oğlu maden ocağında kalan Nebile anneye mikrofon uzattı. Nebile annenin sözleri ise yürekleri dağladı.

Bartın'da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında patlama meydana geldi. CNN Türk'ten Fulya Öztürk oğlu maden ocağında kalan Nebile anneye mikrofon uzattı. Nebile annenin sözleri ise yürekleri dağladı: "Oğlumu bekliyorum Mehmet Bulut'u bekliyorum. Evlat acısına dayanamam. Bebeğinin doğum günü var bir ay sonra. Oğlum 30 yaşında. 2 yıl önce burada çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

Şartları iyi diyordu. Arkadaşları da çok memnundu. 1 yaşında çocuğu var.

BENİM YANIMA GELECEKTİ, GELEMEDİ!

Oğlum bir yere saklanmıştır belki bir yerlerden çıkar diye umudum var. Burada bir şey söylemediler bize. Gidiyoruz geliyoruz. Oğlum geçen sabah aradı. Akşam köye geleceğim dedi. Benim yanıma gelecekti. Gelemedi.

Artık umut yok herhalde. Ben belki bir yere saklanmıştır. Diye umut ediyorum. Çok memnundu. Hiçbir korkusu yoktu

"GÜNDE 2 KERE 3 KERE GÖRÜNTÜLÜ ARARDI"

Mehmet şaka yapma olum. Kızı daha yeni yeni 'baba' diyor. Ben oğlum bir kenarda belki saklanmıştır. 2 çocuğum var. İlk gözümün ağrıydı.

En son önceki gün sabah kahvaltıya geldi. Günde 2 kere 3 kere görüntülü arardı. Allah'ım inşallah güzel haberler alırım."

Haberin Devamı

KAHREDEN HABER GELDİ

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, acı haberi verdi. Oğlunun yaşaması umuduyla bekleyen Nebile annenin evladı hayatını kaybetti.