Gündem Özdebir YKS sonuçları açıklandı mı? Özdebir TYT, AYT, Y.Dil sonuçları ne zaman açıklanacak?

Özdebir YKS sonuçları açıklandı mı? Özdebir TYT, AYT, Y.Dil sonuçları ne zaman açıklanacak?

22.02.2020 - 15:50 | Son Güncellenme:

Özdebir YKS TYT - AYT - Y.Dil deneme sınavları sınavları geçen hafta sonu gerçekleşti. Sınavn üzerinden yaklaşık 1 hafta geçerken sonuç tarihi ısrarla aratılıyor. Sık sık Özdebir YKS sonuçları açıklandı mı? Özdebir TYT, AYT, Y.Dil sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu soruluyor.

Özdebir YKS sonuçları açıklandı mı Özdebir TYT, AYT, Y.Dil sonuçları ne zaman açıklanacak

 

Özdebir YKS resmi-özel ortaokullarda, liselerde ve kurs merkezlerinde öğrencilerin gelişim süreçlerini izlemek ve sınav deneyimi kazandırmak amacıyla öğretim programlarına uygun olarak hazırlanıyor. Son sınav 14-15-16 Şubat'ta gerçekleşti. Şimdi sınava katılanlar sonu.ç tarihini merak ederek "Özdebir sonuçları ne zaman açıklanacak?" diye soruyor.

Haberin Devamı

SONUÇLARA ERİŞİM

Sınav sonuçlarına; İl - İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, Kurumlar, Bayiler kurum kodu ve şifreleri ile öğrenciler, kodladıkları T.C. Kimlik Numarası veya Telefon Numarası ile “Sınav Sonuçları” modülünden erişebilirler.

Türkiye Genelinde uygulanan sınavlarımızın kesin sonuçları sınav tarihini izleyen 7-10. günden itibaren alınabilir. Daha önce alınan sonuçlar, adayın genel sıralama içinde yerini göstermede ölçü olamaz. Bunun nedeni de sınavın uygulandığı tarihin 3. gününden itibaren okuması yapılan optik cevap kağıdı verilerinin sisteme girilmeye başlanmasıdır.

Sonuçlar açıklandığında puanınızı aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

ÖZDEBİR SONUÇLARI