Gündem Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? (TV8 25 Mayıs 2017)

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? (TV8 25 Mayıs 2017)

25.05.2017 - 07:28 | Son Güncellenme:

Survivor yeni bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Survivor'da Sema ile yaptığı mücadele sonrası bench'e doğru yürüyen Elif fenalık geçirdi. Diğer yandan Ödül oyununda karşı karşıya gelen Ogeday ve Serhat mücadelesi nefesleri kesti. Ödül oyunu Gönüllülerin oldu. İşte Survivor'da haftanın özeti...

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı (TV8 25 Mayıs 2017)

Survivor yeni bölümde kıyasıya rekabet yaşandı. Büyük bir ödül ile karşı karşıya olan takımlar kıyasıya mücadele etti. Ünlüler ve Gönüllüler arasında oyun alanında gergin dakikalar yaşandı. Oyun sırasında elini masaya çarpan Ogeday sakatlanınca Metin Kuş başarılı yarışmacıya müdahalede bulundu. Ogeday ve İlhan Mansız arasında oynanan mücadele sonrasında Elif ve Gökhan arasında gerginlik yaşandı. Serhat Akın final turunda Gökhan'a kaybedince Furkan'a kızdı. Final turuna çıkmak istemediğini söyleyen Serhat Akın beklediği tepkiyi göremeyince tepki gösterdi.

Haberin Devamı

SURVİVOR ELİF HERKESİ KORKUTTU

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı (TV8 25 Mayıs 2017)

EN SON SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Gönüllüler takımından Volkan ve Ogeday'ın; Ünlüller takımından Adem ve İlhan'ın eleme potasında olduğu Survivor'da bu hafta yarışmaya veda eden isim Volkan oldu. Volkan konseyde herkese kısa bir veda konuşması yaptı.

BURAYA ASKER GİBİ GELDİM...

Ben buraya zor şartlarda geldim. Survivor ekibi bana kapı açtı. Bu kapıyı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bir asker gibi geldim ve mücadele ettim. Burada mutlu eden en güzel şey eşime senin gerçekten karakterli bir kocan varmış ya da oğluma senin baban gerçekten iyi bir savaşçıymış dedirttiğime inanıyorum. Buraya kadarmış. Ünlüler ve Gönüllülere başarılar diliyorum. Her şey için sağol.

DOMİNİC'TEKİ SON OYLAMA TARİHİ

Haberin Devamı

Sembol oyununun finali bu hafta oynanacak. Bir kişi direk olarak Kuzey Kıbrıs'taki finale gidecek. Önümüzdeki hafta sonu da büyük oylama var. Son oylama olacak. Bu oylamadan sonra oylama yapılmayacak ve sonucu belirleyen bu oylar olacak. Son oylama Cumartesi ve Pazar günü yapılacak.