Gündem Timur Acar ve Eda Özerkan çiftin düğünü ertelendi

Timur Acar ve Eda Özerkan çiftin düğünü ertelendi

18.07.2016 - 14:11 | Son Güncellenme:

İki ünlü oyuncu Timur Acar ve Eda Özerkan dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Evlilik kararı alan çiftin geçtiğimiz günlerde kına gecesi yapılmıştı. Timur Acar ve Eda Özerkan yaşanan olaylar nedeniyle düğünü erteledi. İşte konuyla ilgili detaylar...

Timur Acar ve Eda Özerkan çiftin düğünü ertelendi

"Kertenkele" dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Timur Acar ve Eda Özerkan çiftinin kına gecesi geçtiğimiz günlerde The Green Park Otel'de yapılmıştı. Çift yaşanan olaylar nedeniyle düğünlerini ertelediler.

Haberin Devamı


Hafta sonu Çubuklu Hayal Kahvesi'nde evlenmeye hazırlanan ikili, nikahı bir hafta sonraya aldı. Oyuncular bir de yazılı açıklama yaptılar: "Ulusumuzun ve milletimizin başı sağolsun. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz."

TİMUR ACAR KİMDİR?

Timur Acar, (d. 22 Aralık 1979, Sakarya), Türk oyuncu.Almanya'da çocukluğu geçen Timur Acar, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen depremden sonra ailesinin memleketi olan Sakarya'nın Karasu ilçesine yerleşmiştir. Gürcü asıllı olan ailesinin kökeni ise Batum'a dayanmaktadır. Moda Sahnesi'nin kurucuları arasında yer almaktadır. 1999 yılında tiyatro ile ilgilenmeye başladı ve 9 Eylül Üniversitesi'nde eğitim aldı. Kurşun Yarası, Avrupa Yakası ve Akasya Durağı gibi dizilerde yer alarak tanınmaya başladı. 2013 yılında Bebek İşi adlı dizide Murat rolünü oynadı. Şu an Kertenkele dizisinde Kertenkele, Ziya Hoca ve Kara Faruk rollerini üstleniyor. Tiyatro dışında başlıca hobisi olarak müzik tutkusu da bulunmaktadır. 2007 yılında evlilik yapan sanatçı 2009 yılında boşanmıştır.