Gündem Trafik polisi kaza kurbanı

Trafik polisi kaza kurbanı

11.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Boğaziçi Köprüsü Beşiktaş-Ortaköy ayrımında kaza yapan motosikletli trafik polisi Samet Keleş şehit oldu. Polisin cenazesi memleketi Samsun’a gönderildi

Trafik polisi kaza kurbanı

İstanbul Boğaziçi Köprüsü çıkışında bir cipin sürücüsü son anda fark ettiği Ortaköy sapağından girmek için hamle yaptı. Bu sırada dikiz aynasından aynı istikamette motosikletli trafik polisinin arkasından geldiğini gördü. Polisin kendisine çarpmasını engellemek isteyen cip sürücüsü yol ayırımından girmeyerek emniyet şeridinin bulunduğu alandan Zincirlikuyu istikametine devam etti.

Emniyette tören
Motorize trafik polisi Samet Keleş(26) de şeridi kapatan cipe çarpmamak için motosikletinin direksiyonunu Ortaköy sapağına doğru kırdı. Kontrolden çıkan motosiklet bariyerlere çarptı. Kazada ağır yaralanan Samet Keleş hayatını kaybetti. Şehit polis memuru Keleş’in nişanlı olduğu, ailesinin de Samsun’da yaşadığı öğrenildi.
Şehit polis için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesinde düzenlenen törene, ailesi ve yakınları, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, polis müdürleri ve meslektaşları katıldı.

‘Ya kurşun ya kaza’
Polis teşkilatının bundan önce de şehitler verdiğini hatırlatan Altınok, şunları söyledi: “İnsanlarımızın daha huzurlu yaşaması için çalışırken, polisimiz zaman zaman hain kurşunların hedefi oluyor, bazen de böyle kazalarda yaşamını yitiriyor. Mekanı cennet olsun.” Şehit polisin cenazesi, yapılan duanın ardından toprağa verilmek üzere memleketi Samsun’a gönderildi.