Gündem Tuğçe Melis Demir kaç yaşında nereli?

Tuğçe Melis Demir kaç yaşında nereli?

24.03.2017 - 16:27 | Son Güncellenme:

Survivor gönüllüler takımının en başarılı kadın yarışmacılarından olan Tuğçe Melis Demir, doğal güzelliği ile de dikkat çekiyor. Son dönemde ada koşullarına iyice alışan Tuğçe Melis Demir, oyunlarda gösterdiği üstün performans ile takımına büyük katkı sağlıyor. Peki Tuğçe Melis Demir kaç yaşında nereli?

Tuğçe Melis Demir kaç yaşında nereli

Tuğçe Melis Demir, Survivor gönüllüler takımı için mücadele ediyor. Survivor'da 9. haftayı geride bıraktığımız süreçte başarı grafiğini sürekli yükselten Tuğçe Melis Demir, Survivor'da bugüne kadar çıktığı 151 oyunda 90 galibiyet aldı. 61 oyundan ise mağlubiyet ile ayrılan Tuğçe Melis Demir Survivor genel performans sıralamasında gösterdiği üstün performans ile üçüncü basamağa kadar yükseldi. Peki Tuğçe Melis Demir kaç yaşında nereli?

Haberin Devamı

TUĞÇE MELİS DEMİR KİMDİR?

11 Şubat 1994 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Tuğçe Melis Demir, öğreninimini İzmir'de sürdürmüştür. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi'nde lisans eğitimini gerçekleştiren Demir, eğitim hayatında devam ederken, bir taraftan da sportif faaliyetlerine ağırlık kazandırmıştır. Buz Hokeyi sporunda profesyonel bir kimliğe sahip olan Tuğçe Melis Demir, ODTÜ Buz Hokeyi Takımı ve milli takım oyuncusudur.

1,69 boya ve 62 kiloya sahip olan Demir, Survivor Gönüllüler Takımı'nda ter döküyor...

Yarışmanın İnternet sayfasında seyirciler tarafından yorumlanan Tuğçe Melis Demir hakkında, "Gönüllülerin favorisi olarak görüyorum", "Çok güzel, çok yetenekli" yorumları yer almaktadır.