Gündem Twitter’dan tebrik yağdı

Twitter’dan tebrik yağdı

11.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Eğitimcilerin Twitter üzerinden Ziya Selçuk ile ilgili dile getirdikleri görüşler şöyle:

Twitter’dan tebrik yağdı

Selçuk Şirin: Türkiye’de eğitimi dert eden pek çok insan gibi ben de umutluyum bu sabah. Ziya Selçuk Hoca’mın yolu açık olsun. Eğitim dünyanın her tarafında büyük bir kriz içinde. Türkiye’den yeni bir model neden çıkmasın?

Haberin Devamı

Enver Yücel: Eğitimde önemli gelişmeler bekliyorum. Yeni sistemde yeni hamleler, Ziya Hoca anlatır biz yaparız, çok sevindim. Değerli dostum, değerli hocamızı MEB olarak görmek eğitimde önemli hamlelerin habercisi. Her şey daha iyi olacak, kutlarım.

Batuhan Aydagül: Memlekete hayırlı uğurlu olsun. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk hocam ülkenin eğitim değeridir, bilgisi ve birikimi ile kıymetlidir. İcraat alanı buldukça eğitimi önce güven zeminine taşıyabilir, sonra daha iyi sonuçlara. Yanındayım.

İsmail Koncuk: Bu sözler yeni Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’a ait, “Öğretmen kalitesiyle uğraşmak yerine, bilgisayar alımı, sınav sayısını artırma, öğretmene sınav koyma gibi gereksiz işlere yöneldik.” O halde Sayın Selçuk önce öğretmene sahip çıkmalı ve itibar problemini çözmelidir.

Haberin Devamı

Özgür Bolat: Değerli Hocamız Ziya Selçuk Milli Eğitim Bakanı oldu. Ülkemizin eğitim sistemi için bundan daha güzel bir haber olamaz.

İbrahim Taşel: Ziya Selçuk Hocamızı kutluyorum. Hem birikimi hem de özel öğretim deneyimi olan Bakanımıza başarılar diliyorum.

Dr. Ceyhun İrgil: Sn. taze eğitim bakanı Ziya Selçuk ilk izlenimlerimizi boşa çıkarmayacak, başarılı bir eğitim sistemi için öncelikle bakanlıktaki kadroları da yenilemelisiniz. Cumhurbaşkanı’nın da dediği gibi “en başarısız alan eğitimdi” Eski başarısızlar ile yeni başarılar elde etmek mümkün değil.