Gündem TYP iş ilanı başvurusu nasıl yapılır? İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

TYP iş ilanı başvurusu nasıl yapılır? İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

12.08.2020 - 12:55 | Son Güncellenme:

İŞKUR tarafından Toplum Yararına Programı kapsamında okullara güvenlik görevlisi, bakım onarım ve temizlik görevlisi alımları yapılıyor. En az ilkokul mezunu olan adaylar arasından yapılacak olan alımlar kapsamında İŞKUR üzerinden başvuru işlemleri 14 Ağustos tarihine kadar alınmaya devam edecek. Bazı ilanların başvuru tarihleri 11 Ağustos'ta sona ermiş olsa da halen başvurusu devam eden adaylarda bulunuyor. Peki İŞKUR üzerinden TYP başvurusu nasıl yapılır?

TYP iş ilanı başvurusu nasıl yapılır İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak

İŞKUR üzerinden alınan TYP başvuruları devam ediyor. Toplum Yararına Programı kapsamında gerçekleştirilen alımlar kapsamında MEB bünyesine bağlı okullarda çalıştırılmak üzere özel güvenlik görevlisi, bakım onarım ve temizlik için personel alımları yapılıyor. Personel alımları kapsamında başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar İŞKUR'a bireysel üye girişi yaptıktan sonra başvuru işlemlerini tamamlayabiliyor.

Haberin Devamı

İŞKUR TYP BAŞVURULARI NE ZAMAN SONA ERECEK?

İŞKUR TYP başvuruları halen devam ediyor. 11 Ağustos tarihinde başvuruları sona eren ilanlar olduğu gibi 15 Ağustos tarihine kadar devam eden ilanlarda İŞKUR'da yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılan TYP başvuruları kapsamında alınacak olan vatandaşlar Mayıs ayına kadar çalışabilecek.

İŞKUR TYP BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İŞKUR TYP başvuru sonuçları bazı illerde noter kurası bazı illerde ise liste yöntemi ile belirlenecek. İŞKUR TYP kuraları 14 Ağustos'ta çekilecek

TYP İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yazarlar