Gündem Volkan Çetinkaya kaç yaşında nereli?

Volkan Çetinkaya kaç yaşında nereli?

24.03.2017 - 16:36 | Son Güncellenme:

Volkan Çetinkaya, Survivor gönüllüler takımında gösterdiği üstün performans ile dikkat çekiyor. Takımın lideri konumunda yer alan Volkan Çetinkaya Survivor'da bugüne kadar çıktığı 134 oyunda 69 galibiyet 65 mağlubiyet ile Survivor performans sıralamasından 10. sırasında yer alıyor. Peki Volkan Çetinkaya kaç yaşında nereli?

Volkan Çetinkaya kaç yaşında nereli

Survivor gönüllüler takımının lideri konumundaki Volkan Çetinkaya takımını moral motivasyon olarak Ogeday ile birlikte adada ayakta tutan isimlerin başında geliyor. Performans anlamında üst düzey bir performans sergileyemesede kariyerinde yer alan askerlik geçmişi sayesinden bütün oyunlarda disiplin ve konsantre'yi elden bırakmıyor.

Haberin Devamı

VOLKAN ÇETİNKAYA KİMDİR?

1983 yılında Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde dünyaya gelen Volkan Çetinkaya Survivor Gönüllüler Takımında yer alıyor. Beden eğitimi öğretmeni olan Volkan Çetinkaya, ayrıca TSK Ordu Milli takım sporcusu. Eski TSK personeli olan Çetinkaya, yüzme ve atletizm antrenörlüğü de yapmaktadır. Gönüllüler yarışmacısı Volkan Çetinkaya, sporcu kimliğiyle ön plana çıkıyor.

Survivor 2017 Gönüllüler yarışmacısı Volkan Çetinkaya'nın sporcu bir kimliğinin olduğu ve vücut sporlarıyla uğraştığı öğrenildi.

TSK içerisindeki disiplin ve sporculuk geçmişiyle takım içerisinde dikkat çeken isimlerden birisi olan Volkan Çetinkaya için yarışmanın İnternet sitesi üzerinde yer alan profil sayfasında, "Türk askeri her zaman başarılı olmuştur. bunu sen kanıtlayıp şampiyon olacaksın", "Başarılar Şampiyon Olacaksın" gibi yorumlar yer almaktadır.

Haberin Devamı

Volkan Çetinkaya, Survivor 2017 tanıtımında "Bu yarışmayı kazanacağım başka yolu yok" sözüyle iddialı bir vurgu yapmış...