Gündem Yasak Elma 58. yeni bölüm fragmanında Nadir-Halit savaşı kızışıyor!

Yasak Elma 58. yeni bölüm fragmanında Nadir-Halit savaşı kızışıyor!

25.11.2019 - 09:18 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisi 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Yasak Elma dizisinde Halit, Nadir ve Ender arasındaki işbirliğini öğrenir. Yaşadığı şoku çabuk atlatan Halit karşı atağa geçer. Nadir ise bu süre zarfında Halit'i alt etmenin başka bir yolu olduğunu daha düşünür. Bu yol ise Yıldız'dan geçmektedir. Halit'in ise Nadir ve Ender'i alt etmek için bulduğu yöntem herkesi şaşkına çevirir.

Yasak Elma 58. yeni bölüm fragmanında Nadir-Halit savaşı kızışıyor

Yasak Elma dizisi 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinde Halit'in eski dostu Nadir'in intikam için geri dönmesinin ardından Halit, Nadir ve Ender arasında yapılan işbirliğini öğrenince büyük şok yaşar. Nadir, Halit'i alt etmek için sürekli olarak yeni yöntemler aramaya çalışır ve aradığı ismin Yıldız olduğuna karar verir.

Haberin Devamı

Yıldız, Nadir'in kendisine olan ilgi ve alakasından şüphelenir şirkette köşe bucak Nadir'den kaçar. Yaşanan bu durum Halit'in dikkatinden kaçmaz. Halit, Nadir'i karısından uzak durması için uyarır. Şahika'nın oyunlarının ardından Yıldız'ın masum olduğunu öğrenen Halit, Yıldız'a daha ilgilie davranmaya başlar.

Nadir, Ender ve Halit savaşında, Halit'in hamlesi ise herkesi şaşkına çevirir.

 YASAK ELMA 58. BÖLÜM FRAGMANI