Gündem Yılanların Öcü 44. yeni bölümde kan dökülecek-izle

Yılanların Öcü 44. yeni bölümde kan dökülecek-izle

14.09.2015 - 09:55 | Son Güncellenme:

Fakir Bayburt'un eserinden uyarlanan Yılanların Öcü 44. bölüm ile bu akşam ekranda. Fatma oğlunu bulabilecek mi? Hatçe bebeğini kaybetme riskiyle karşı karşıya.. Kamuran'ın planları herkesi etkiliyor. Yılanların Öcü 44. yeni bölümü için nefesler tutuldu.

Yılanların Öcü 44. yeni bölümde kan dökülecek-izle

Yapımcılığını Ata Türkoğlu / Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.

Haberin Devamı

Müzikleri Kalan Müzik/Hasan Saltık imzalı olan dizide, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet oynuyor.

“Yılanların Öcü”nün 44. Bölümünde; Fatma ve Bayram’ın aşkları yüzünden çok acılar çeken Haceli ve Hatçe, Salih’i de alarak kaçmışlardır. Hatçe hamiledir. Bebeği doğunca ondan alınan ilikle Salih’i yaşatacaklardır. Bebeklerinin peşinde olan Fatma ile Bayram da Salih’i kurtaracak umudun Hatçe’nin karnında olduğunu öğrenmişlerdir. Ama olaylar hiç beklendiği gibi gitmez ve beklenmedik durumlar; Fatma, Bayram, Haceli ve Hatçe’yi bulur. Bir de bu durumun üzerine hapiste olduğu için kurtulduklarını düşündükleri Kamuran’ın planları devreye girecektir.
Yılanların Öcü”, bu akşam 20.15’te yeni bölümü ile Show TV’de!

Haberin Devamı

YILANLARIN ÖCÜ 44. BÖLÜM FRAGMANI

“Yılanların Öcü”nün 43. Bölümünde neler olmuştu; Fatma için, bir yanda bebeğinin hayatı diğer yanda sevdiği adamın hayatı söz konusudur. Bayram oğlunun hayatını düşünerek Fatma’dan kendini vurmasını ister. Bu tuzağı hazırlayan Kamuran’ın bilmediği ise, Bayram’ın büyük oyunuyla yüzleşeceğidir...

Fatma ve Bayram, Salih’i kurtarmak için bir an önce harekete geçmek isterken, şimdi karşılarında intikam hırsıyla deliye dönen Hatçe, yaralı kalbiyle Haceli ve tüm kötülüğü ile onlara adım adım gelen Kamuran vardır... Sessiz bir fırtına hepsini savurmak üzere yaklaşmaktadır...